TCDD Genel Müdürü Aydın, Umre Dönüşü Görevden Alınacak - Son Dakika
Güncel

TCDD Genel Müdürü Aydın, Umre Dönüşü Görevden Alınacak

TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ın, Çorlu ve Ankara'da yaşanan tren kazaları ve Doğu Ekspresi'ndeki bilet sorunu nedeniyle umre dönüşü görevden alınacağı ileri sürüldü.

14.02.2019 07:46  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü İsa Apaydın'ın, yaşanan tren kazaları nedeniyle umre dönüşü görevden alınacağı ileri sürüldü. Görevden alınacak bir diğer ismin ise, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt olduğu ifade edildi.

Sözcü'de yer alan habere göre; birbiri ardına yaşanan tren kazaları ve İstanbul Havalimanı'ndaki gecikmenin faturası Ulaştırma Bakanlığındaki 4 üst düzey bürokrata kesildi.

ÇORLU VE ANKARA'DAKİ KAZALAR

Başta 2004 yılındaki hızlandırılmış tren kazası olmak üzere son dönemde sürekli tren kazalarıyla sarsılan Türkiye, geçen yıl biri Çorlu diğeri Ankara'da olmak üzere iki büyük tren kazasına sahne oldu. 8 Temmuz 2018'de 24 kişinin öldüğü Çorlu kazası altyapı eksikliğinden, hemen 5 ay sonra 13 Aralık 2018'de 9 kişinin öldüğü Ankara kazası da sinyalizasyon eksikliğinden kaynaklanmıştı. TCDD İşletmeler Genel Müdürü İsa Apaydın'ın bu iki büyük kaza nedeniyle görevine son verileceği ileri sürülüyor.

TCDD Genel Müdürü <a class='keyword-sd' href='/aydin/' title='Aydın'>Aydın</a>, Umre Dönüşü Görevden Alınacak
TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın

KARS TRENİNDE YAŞANAN SORUNLAR

TCDD'deki ikinci büyük bürokrat operasyonu için adı geçen TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt'un ise kurum içerisinde genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarıyla yaşanan anlaşmazlıklar ile son dönemde popüler hale gelen Kars treninde yaşanan bilet sorunları nedeniyle görevden alınacağı konuşuluyor.

TCDD Genel Müdürü Aydın, Umre Dönüşü Görevden Alınacak

Son Dakika Güncel TCDD Genel Müdürü Aydın, Umre Dönüşü Görevden Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • SADECE GERÇEK: Kazalardan sonra " fıtratında var " deyip umreye gitmiştir . Medeni ülkelerdeki gibi istifa kararı yok ki . 16 1 Yanıtla
  • samet: Bilgili insanın yetkisi yok, yetkili insanında bilgisi yok 17 0 Yanıtla
  • Th: Hadi gene bir kurban buldunuz 13 1 Yanıtla
  • Veveyla: Alınsın tabii... Çözüm üretemeyen müdür mü olur. İşin çözüm üretmek onu da yapamıyorsan koltuğu meşgul etmeyeceksin. 11 0 Yanıtla
  • Batuhan urasoğlu: Adam ümre yapmış almazlar dini bütün hiç yanlış yapmaz. 7 4 Yanıtla
  • Musa yaşar: Toptan Kars biletlerini verdiği turizm firması umreye götürmüştür . 2 aydır bilgisayarın başındayım ulan bir bilet yakalayamadım Toplan veriyorlarmış aga böylelerini hak yiyenleri hat boyuna makasçı vereceksin umremi devlet memurunun bu krizde bu zamanda ne işi var umrede neyde bu bile bir başarı halk şikayet etmiş devlet ilgilenmiş 9 0 Yanıtla
  • pılot: umreden dönmese ne olucak 7 1 Yanıtla
  • Yalçın Yılmaz : Sayın bürokrat eğer emekli olduktan sonra umreye gitseydi daha makbul olurdu, kazalarda bu kadar vatandaşımız hayatını kaybetmiş, İstanbul Havalimanı zamanında işine başlayamamış, sen umre seyatındasın, sormazlar mı sana bu ne lahana diye 7 1 Yanıtla
  • GS LI: YAZIK OLMUŞ ADAMA. ADAM NE YAPSIN? İHALEYİ O VERMİYOR Kİ.ULAŞTIRMA BAKANLIĞI HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILMALI. İHALEYİ VEREN VE İŞİ YAPAN FİRMANIN EN ÜST YETKİLİLERİ CEZALANDIRILMALI Kİ, İŞİ BİLMEYENLER BÖYLE ÖNEMLİ İŞLERE BULAŞMASIN. 7 0 Yanıtla
  • TOSUN: 2018 ARALIK AYI 24 TARIHINDE TCDD MESHUR ÇAGRI MERKEZINI SAAT 00.00 ARADIM DEDILER DAHA BILET ALIM BASLAMADI DEDILER 5 DAKIKA ARAYLA ARAMAYA BAŞLADIM 00.20 ACILDI TAHMINIM ILK 10 KISIYIM ARAYANLAR İCİNDE 2 KİŞİLIK YATAKLI VAGONDA YER İSTEDIM CEVAM YATAKLI VE KUŞETLI VAGON DOLU NE ZAMAN SATTINIZ DEDIM EFENDIM SISTEMDE DOLU GÖSTERIYOR DEDI KESIN BU BADEM BIYIKLILARIN YA AKRABASI VE EŞI DOSTU BU BILETLERI PAZARLIYOR 100 TL 1000 1500 ARASI INTASGRAMDA SATILIYOR ÇÜRÜMÜŞLÜK DAMARLARIMIZA KADAR İŞLEMİŞ. 7 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.

  • iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler
    07:09 iOS 18 ile Gelen Yenilikler ve Beklentiler

    Apple'ın geliştirici konferansına sayılı günler kala, iOS 18'in tanıtılması ve iPhone 16 serisi ile uyumlu olarak sunulacak olması büyük bir merak konusu haline geldi. Yapay zeka desteği, arayüzdeki tasarım değişiklikleri ve güvenlikle ilgili yenilikler gibi birçok önemli özellik bekleniyor. Özellikle güvenlik özellikleri dikkat çekici olacak ve Apple'ın güvenlik sistemlerinin etkinliği önümüzdeki dönemlerde test edilecek. Ayrıca, yapay zeka entegrasyonuyla Siri ve diğer uygulamaların kullanıcı deneyimini iyileştirmesi hedefleniyor. iOS 18 güncellemesinin hangi iPhone modellerini destekleyeceği de merak ediliyor ve bu güncelleme Apple ekosistemindeki kullanıcı deneyimini önemli ölçüde etkileyecek.

  • İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu
    06:58 İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyuldu

    İran'ın İsfahan eyaletinin kuzeydoğusunda bulunan İran Hava Kuvvetleri Üssü yakınında patlama sesleri duyulduğu bildirildi. Patlamanın kaynağı henüz açıklanmadı ve nedeni bilinmiyor.


Advertisement