Tcdd'ye Ait Boru ve Demirleri Çalan 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tcdd'ye Ait Boru ve Demirleri Çalan 2 Şüpheli Yakalandı

Tcdd\'ye Ait Boru ve Demirleri Çalan 2 Şüpheli Yakalandı

MALATYA'nın Doğanşehir ilçesinde, TCDD'ye ait boru ve demirleri çalan 2 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

11.03.2019 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MALATYA'nın Doğanşehir ilçesinde, TCDD'ye ait boru ve demirleri çalan 2 şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

İlçeye bağlı Örencik Mahallesi Pancarlı mevkiinde Devlet Demir Yolları'na ait tren raylarının üzerinde bulunan boru ve demirlerin çalındığı ihbarına üzerine jandarma harekete geçti. Ekipler demirleri çalanların içinde bulunduğu 02 AU 134 plakalı otomobili Gölbaşı- Nurhak karayolu üzerinde durdurdu. Tespit edilen şüphelilerin aracında yapılan incelemede 22 kilo kablo, 74 kilo alüminyum içi boş boru, tren raylarına ait 33 kilo demir hurda ile suç aletleri ele geçirildi. Çalınan malzemelere el koyan jandarma, şüpheli Ü.K. ve C.A.'yı gözaltına alarak karakola götürdü. Karakoldaki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, Doğanşehir Cumhuriyet Savcılığınca serbest bırakıldı.

- Malatya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tcdd'ye Ait Boru ve Demirleri Çalan 2 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement