Tebessüm Çarşısı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Hediye - Son Dakika
Güncel

Tebessüm Çarşısı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Hediye

Tebessüm Çarşısı\'ndan İhtiyaç Sahiplerine Hediye

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Tebessüm Çarşısı aracılığıyla içerisinde mont ve bot bulunan çok sayıda hediye paketi hazırlatıp ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

31.10.2017 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Tebessüm Çarşısı aracılığıyla içerisinde mont ve bot bulunan çok sayıda hediye paketi hazırlatıp ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırdı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in 2004'te göreve gelmesiyle hazırlanan projelerden biri olan ve kamuoyunun takdirini kazanan Tebessüm Çarşısı ilçedeki ihtiyaç sahiplerine uzattığı yardım eliyle yüzleri güldürdü. Uzun yıllardır binlerce aileye hizmet veren Tebessüm Çarşısı gıdadan mobilyaya, beyaz eşyadan kıyafete birçok ürünü ihtiyaç sahiplerine ücretsiz olarak ulaştırıyor. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla özel olarak hazırlanan hediye paketlerini mahalle muhtarlarına ve okul müdürlerine teslim eden Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Amacımız herkesi tebessüm ettirmek. Sizler aracılığıyla mahallelerimizdeki, okullarımızdaki ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşıp, onların gururlarını incitmeden bu hediyelerimizi ulaştırmanızı istiyoruz.Tebessüm Çarşımız çok önemli bir hizmeti yerine getiriyor. Ürünlerimizin etiketlerinde 'Burada para geçmez' yazıyor. Bu nedenle her zaman şunu hatırlatıyoruz; 'bir tebessüm yeter.' Çünkü tebessüm etmek sadakadır" dedi. Mahalle muhtarları ve okul müdürleri de Başkan Çetin'e yaptıkları hizmet ve duyarlı davranışlarından, geliştirdiği projelerden dolayı teşekkür edip "Allah sizden razı olsun Başkanım" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tebessüm Çarşısı'ndan İhtiyaç Sahiplerine Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement