Tecavüze Uğrayıp Bebekleri İle Katledilen Suriyeli Kadının Otopsi Raporundan Çıkan Detaylar Kan Dondurdu! - Son Dakika
Güncel

Tecavüze Uğrayıp Bebekleri İle Katledilen Suriyeli Kadının Otopsi Raporundan Çıkan Detaylar Kan Dondurdu!

Sakarya'da tecavüz edildikten sonra 10 aylık bebeği ile birlikte öldürülen Suriyeli Mefta Emani Arrahman'ın otopsi raporundan çıkan detaylar kan dondurdu.

07.07.2017 17:16  Güncelleme: 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da tecavüz edildikten sonra 10 aylık bebeği ile birlikte öldürülen ve aynı zamanda 9 aylık hamile olan Suriyeli Mefta Emani Arrahman'ın İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri tamamlandı. Otopsiden kan dondurucu detaylar çıktı.

ARRAHMAN'IN KAFASI TAŞ İLE EZİLMİŞ DURUMDAYDI

Milliyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, otopsi raporunda Arrahman'ın kafası taş ile ezilmiş durumadaydı. Ayrıca boğazında sıkmadan kaynaklanan bere ve çürüklerin olduğu ve iç organlarında da tahribatın olduğu belirlendi.

HAMİLE KADININ KARNINDA SOPA İZLERİ TESPİT EDİLDİ

9 aylık hamile olan kadının karnında da sopa izleri tespit edildi. Kadının karnındaki çocuğun bu darbeler sırasında öldüğü değerlendiriliyor.

1O AYLIK BEBEĞİ İSE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Arrahman'ın 10 aylık bebeğinin ise ağzı ve burnu kapatılmak suretiyle boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

CENAZELERİ ACILI BABA TESLİM ALDI

Arrahman'ın ve bebeğinin cenazelerini babası teslim aldı. Cenazenin Sakarya'da kılınacak namazdan sonra İdlib'e götürüleceği ve orada defnedileceği öğrendildi.


Tecavüze Uğrayıp Bebekleri İle Katledilen Suriyeli Kadının Otopsi Raporundan Çıkan Detaylar Kan Dondurdu!

Son Dakika Güncel Tecavüze Uğrayıp Bebekleri İle Katledilen Suriyeli Kadının Otopsi Raporundan Çıkan Detaylar Kan Dondurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçildi
    19:28 Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçildi

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Faruk Özlü mazbatasını aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yıl boyunca kente büyük hizmetler kazandıracağını belirtti. Seçim döneminde yayımladığı proje kitabında 100 proje bulunduğunu söyleyen Özlü, projeleri belediyedeki arkadaşlarıyla paylaştığını ifade etti. Törende AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir ve partililer de hazır bulundu.

  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı
    19:26 Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı

    Taksim'den yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen 60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, savcılığa verdiği ifadenin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem
    19:26 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5.6 büyüklüğünde deprem

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından, Vali Numan Hatipoğlu ve CHP Milletvekili Kadim Durmaz açıklamalarda bulundu. Can kaybının olmadığı belirtildi.

  • Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı
    19:24 Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı

    İstanbul Beyoğlu'nda bir turistik işletmede kamuflaj kıyafetle servis görüntüleri sosyal medyada yayılınca gözaltına alınan yabancı uyruklu garson tutuklandı. İşletme belgesi iptal edilmişti.

  • Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı
    19:23 Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı

    Pendik'te meydana gelen trafik kazasında, hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kazada, Ayhan A. ve eşi Hediye A. yaralandı. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

  • Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı
    19:23 Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı

    31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçen Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin toplam borcu 334 milyon 921 bin TL olarak açıklandı.


Advertisement