Tecavüzü 4 Yıl Sonra Arkadaşına Anlattı, Teyzesinin Oğlunu Tutuklattı - Son Dakika
Güncel

Tecavüzü 4 Yıl Sonra Arkadaşına Anlattı, Teyzesinin Oğlunu Tutuklattı

Tecavüzü 4 Yıl Sonra Arkadaşına Anlattı, Teyzesinin Oğlunu Tutuklattı

Samsun'da 5 yıl önce teyzesinin kızı 11 yaşındaki Y.M.B.'ye tecavüz ettiği, genç kızın geçen yıl olayı bir arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıkan Gökhan T., tutuklandı.

09.03.2012 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da 5 yıl önce teyzesinin kızı 11 yaşındaki Y.M.B.'ye tecavüz ettiği, genç kızın geçen yıl olayı bir arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıkan Gökhan T., tutuklandı.

Kocaeli'de oturan Gökhan T., 2007 yılında Samsun'a teyzesini ziyarete gitti. O zaman 18 yaşında olan Gökhan T. iddiaya göre teyzesinin kızı 11 yaşındaki Y.M.B.'ye tecavüz etti. Bu olayı önce algılayamayan ancak yıllar geçtikçe psikolojisi bozulan Y.M.B., geçen yıl okul arkadaşına olayı anlattı. Kızlarının tecavüze uğradığını arkadaşlarından öğrenen Y.M.B.'nin ailesi, Gökhan T.'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınan Gökhan T. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Samsun 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 15 yıl hapis istemiyle hakkında dava açılan Gökhan T. duruşmada suçsuz olduğunu ileri sürdü.

"NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLMİYOrduM"

Şimdi 16 yaşında olan Y.M.B., Gökhan T.'den şikayetçi olduğunu belirtirken, ifadesinde olayı şöyle anlattı:

"İlköğretim 5'inci sınıfa giderken evde kimsenin bulunmadığı sırada Gökhan geldi. Teyzemin oğlu olduğu için bize sürekli gelip giderdi. Bıçakla beni tehdit ederek üzerimdeki elbiselerimi yırttı. Bağırıp karşı koymaya çalıştıysam da bana tecavüz etti. 'Kimseye bir şey söyleme' diyerek tehdit edip gitti. Bu yaşadıklarımın ne anlama geldiğini bilmediğim ve korktuğum için kimseye bir şey söylemedim. Ancak daha sonra büyüyüp düşündükçe bunalıma girdim. En sonunda yıllar sonra onu görünce dayanamadım ve arkadaşıma anlattım. O da anneme anlatmış" diye konuştu.

RUH SAĞLIĞI BOZULDU RAPORU

Duruşmaya katılan anne Y.B. ise kızının son zamanlarda içine kapandığını, derslerindeki başarısının düştüğünü belirterek, araştırma yaptığını ve durumu öğrendiğini söyledi.

Mahkeme, genç kızın alınan raporunda ruh sağlığının olay nedeniyle bozulduğunu, dinlenen tanık beyanları ve toplanan deliller doğrultusunda duruşmaya gelen sanık Gökhan T.'yi tutuklarken, duruşmayı erteledi. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tecavüzü 4 Yıl Sonra Arkadaşına Anlattı, Teyzesinin Oğlunu Tutuklattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement