Tecnopc CeBIT'te Pc Severlerle Buluştu! - Son Dakika
Teknoloji

Tecnopc CeBIT'te Pc Severlerle Buluştu!

Tecnopc CeBIT\'te Pc Severlerle Buluştu!

TecnoPC'nin 5 yeni bilgisayar modeli, PC'lere bakış açısını değiştirmekte iddialı!

07.10.2011 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yücel Grup güvencesi ile 2005 yılında yaratılan yeni nesil Technopc markası, 6-9 Ekim tarihleri arasında düzenlenen olan CeBIT Bilişim Fuarı Salon 2, C11 nolu standta yerini aldı.

5 yeni ilginç ürünü ile fuarda dikkat çeken Technopc, Ultra mini Nano & Nano2 serileri, veri güvenliğini ön planda tutan, düşük enerji tüketimli, Ultra SFF & SFF kasa yapısına sahip Technopc'leri ile teknoloji severlerin ilgisini yakaladı . Son kullanıcı ve kurumsal müşterilerinin tüm algısını değiştiren Keyboard Pc modelleri ise üzerinde yer alan Dvd sürücü, harddiski ile herkesi şaşırttı.

CeBIT katılımından ve ilgiden oldukça memnun olan Yücel Grup Genel Müdürü Murat Yücel yaptığı açıklamada "Kurulduğumuz günden itibaren koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef alarak günden güne müşterilerimiz ile birlikte büyümekteyiz. Dünyanın en hızlı gelişen sektörü olan bilişim sektöründe müşterilerini en son teknoloji ile en hızlı buluşturabilen firmaların ayakta kalabileceğine inanmaktayız. Bu neden ile sektör lideri, konusunda uzman markalar ve son kullanıcılar için fuarların etkili olduğunu düşünüyoruz". dedi

CeBIT'te sergilenecek 5 iddalı Technopc ürün grubu şöyle;

Technopc NANO2 (yeni seri)

Technopc NANO2 sahip olduğu İ3/İ5 işlemci seçeneği, USB 3, 0 gigabit Lan desteği ve DDR3 ram teknolojisi ile performanstan ödün vermeden kullanıcıya mini pc kullanmanın avantajlarını sunuyor. Technopc NANO2 nin bünyesinde barındırdığı wireless ve bluetooth sayesinde kablosuz internet teknolojisinin rahatlığını ve kolayca dosya transferi yapabilmenin rahatlığını yaşayacaksınız. Technopc NANO2 lerde ev kullanıcılarıda unutulmamış, fonksiyonel uzaktan kumanda, siyah veya beyaz renk seçeneği ile satışa sunulan Technopc NANO2 leri ultra ince, sofistike ve şık dizaynı ve üzerinde bulunan HDMI bağlantı birimi sayesinde dilerseniz LCD televizyonunuza bağlayarak evinizde bir multimedya center olarak da kullanabilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Tecnopc CeBIT'te Pc Severlerle Buluştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement