Tedaş Genel Müdürü Leventoğlu'nun Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Tedaş Genel Müdürü Leventoğlu'nun Ziyaretleri

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu'nun Sivas'ta bazı ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

17.10.2017 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu'nun Sivas'ta bazı ziyaretlerde bulunduğu bildirildi.

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş.'den (ÇEDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Leventoğlu ve beraberindeki yetkililer Sivas temasları kapsamında ilk olarak Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ı ziyaret etti.

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa'nın da eşlik ettiği ziyarette planlanan yatırımlar ve çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Belediye ziyaretinde konuşan Leventoğlu, ÇEDAŞ'ın müşteri memnuniyeti en yüksek dağıtım şirketleri arasında ilk sıralarda yer aldığını belirtti.

Aydın ise kentte yapılan yatırımlarla ilgili ÇEDAŞ ile koordineli çalışma yürüttüklerini ifade ederek, kente hizmetlerinden dolayı ÇEDAŞ yönetimine teşekkür etti.

Ziyarette Aydın tarafından Leventoğlu'na UNESCO dünya mirası listesinde yer alan Divriği Ulu Cami ve Darüşşifası'nın fotoğrafı hediye edildi.

Leventoğlu ve beraberindeki yetkililer daha sonra ÇEDAŞ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek, ÇEDAŞ SCADA (Uzaktan Kontrol ve Kumanda) Merkezi, Alo 186 Çağrı Merkezi ve elektrik tüketicilerinin istek, şikayet ve önerilerinin tek bir noktadan değerlendirilerek çözülmesi ve şirketteki birimler arası iş akışının koordinasyonun sağlanması amacıyla yeni oluşturulan Enerji Masası birimini yerinde inceledi.

Ziyarette TEDAŞ heyetine ÇEDAŞ'ın özelleştirme süreci sonrası yaptığı hizmetlerle ilgili ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa tarafından sunum yapıldı. Toplantıda şirketin alt yapı, tesis ve şebeke kurulum çalışmaları, yatırım hizmetleri ve Ar-Ge faaliyetleri hakkında bilgiler verildi.

Özelleştirme sürecinden sonra ÇEDAŞ'ın ikinci uygulama dönemi içerisinde sorumluluk bölgesine 400 milyon liranın üzerinde yatırım yaptığını aktaran Akboğa, 2016-2020 üçüncü uygulama döneminde ise hizmet bölgelerine 500 milyon liranın üzerinde yatırım yapacaklarını ifade etti.

Müşteri odaklı yatırım ve çalışmalarla müşteri memnuniyetini öncelikli amaç edindiklerini vurgulayan Akboğa, şehir ve ilçe merkezlerindeki yatırımları büyük oranda tamamlayarak kırsal bölgelerdeki yatırımlara ağırlık verdiklerine dikkati çekti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tedaş Genel Müdürü Leventoğlu'nun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement