TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN SP İL BAŞKANI TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika
Güncel

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN SP İL BAŞKANI TOPRAĞA VERİLDİ

SAADET Partisi (SP) Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

21.03.2023 12:05  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAADET Partisi (SP) Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit, kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Simit, SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun da katıldığı cenaze namazının ardından toprağa verildi. Nevşehir Devlet Hastanesi'nde bir süredir kanser tedavisi gören SP İl Başkanı Ali Doğan Simit, hayatını kaybetti. Simit'in Kurşunlu Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, SP Genel Sekreteri Mesut Doğan, SP Genel Başkan Yardımcısı Cafer Güneş, Simit'in ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kurşunlu Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Simit, Kaldırım Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Defin sonrası mezarlıkta açıklama yapan SP Genel Başkanı Karamollaoğlu, Kanser tedavisinin ardından görevine döndü. Takdiri ilahi, hastalık nüksedince hayata veda etti. Bütün yakınlarına, sevenlerine başsağlığı diliyorum. Allah makamını ali eylesin, sevdikleri ile beraber eylesin inşallah. Bu fırsatı verdiğiniz için Allah sizlerden razı olsun. Allah'a emanet ediyorum dedi.

Karamollaoğlu, mezarlıkta SP İl Başkanı Ali Doğan Simit'in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledikten sonra karayoluyla Ankara'ya döndü. (DHA)

TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN SP İL BAŞKANI TOPRAĞA VERİLDİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN SP İL BAŞKANI TOPRAĞA VERİLDİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement