Tefrika ve Husumet Değil Muhabbet ve Birlik Lazım - Son Dakika
Güncel

Tefrika ve Husumet Değil Muhabbet ve Birlik Lazım

Tefrika ve Husumet Değil Muhabbet ve Birlik Lazım

Aşure Günü dolayısıyla AK Parti Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından ilçe sakinlerine binlerce kap aşure ikram edildi.

21.09.2018 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun ilgi gören programda kepçe ile aşure dağıtan İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, "Aşure gününün İslam alemi ve tüm insanlık için huzura, barışa, refaha ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

GAZİEMİRLİLER AŞUREYE DOYDU

İzmir'in Gaziemir İlçesinde Hicrî senenin ilk ayı olan Muharrem ayının 10'uncu günü olan Aşure Günü dolayısıyla "Aşure ikram" programı düzenlendi. Abdullah Arda Meydanı'na taşınan kazanlar içerisindeki zengin içerikli aşure halka dağıtıldı. AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları'nın aktif rol aldığı etkinlikte İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz kazanlardaki aşureleri kepçe ile kaplara koyarak vatandaşa bizzat ikdam etti. Binlerce kap içinde ikram edilen aşure Gaziemirlilerin damak tadına hitap etti.

HUSUMET DEĞİL MUHABBET VAKTİ

Günün önemine yönelik bir konuşma yapan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Nazmi Yılmaz, "Güzel bir gelenek haline gelen birlik ve beraberliğin sembolü aşure dağıtım programında birlikteyiz. Öncelikle birliğimize, dirliğimize ve beraberliğimize vesile olmasını Rabbimden temenni ediyorum. Dünya var olduğu günden bugüne maalesef zulüm devam ediyor. Öncelikle zulümlerin son bulmasını Rabbimden niyaz ediyorum. Kerbela olayından alınacak derslerle birlikte, gönüllerimizi Kerbela çölü olmaktan kurtarmak için her zaman kardeşliğe, uhuvvete, kenetlenmeye ve muhabbete ihtiyacımız olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tefrika ve Husumet Değil Muhabbet ve Birlik Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement