Tehlikeli yolculuk: Akan trafikte motosikleti halatla çekti - Son Dakika
Güncel

Tehlikeli yolculuk: Akan trafikte motosikleti halatla çekti

Üsküdar'da trafikte arızalanan motosikleti, halatla çekmeye yardım eden bir diğer motosiklet sürücüsü görenleri şoke etti.

17.02.2022 11:33  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar'da trafikte arızalanan motosikleti, halatla çekmeye yardım eden bir diğer motosiklet sürücüsü görenleri şoke etti. Akan trafikte diğer sürücülere zor anlar yaşatan motosiklet sürücüleri, trafikte diğer sürücülerle tartıştı. Motosikletlilerin tehlikeli yolculuğu vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Üsküdar, Bağlarbaşı yolu Altunizade mevki'inde Altunizade mevkisinde, geçtiğimiz günlerde bir motosiklet trafikte arızalandı. Arıza yapması sebebiyle yoluna devam edemeyen motosikletliye yardım etmek isteyen diğer bir motosiklet sürücüsü, halat ile motosikleti kendi motosikletine bağlayarak akan trafikte yolculuk yaptı. Zaman zaman durma noktasına gelen trafikte diğer sürücülere zor anlar yaşatan motosiklet sürücüleri, bir servis sürücüsü ile sözlü tartışmaya tutuştu. Motosikletli sürücülerin tehlikeli halat yolculuğu sürücüler tarafından büyük tepki aldı.

TEHLİKELİ YOLCULUK KAMERADA

Motosiklet sürücülerin tehlikeli yolculuğu başka bir sürücünün cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde arızalanan motosikleti, halatla çekmeye yardım eden bir diğer motosiklet sürücüsünün diğer sürücülerle tartışarak, trafikte ilerlediği gözüküyor.

(Aykut Zor - Metin Başar - Sevgi Canpolat-İHA)

Tehlikeli yolculuk: Akan trafikte motosikleti halatla çekti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tehlikeli yolculuk: Akan trafikte motosikleti halatla çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor
    10:33 Düzce'de Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi Başlıyor

    Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anne-Kız Yüzme Öğreniyorum Projesi, Islahiye Köyü'ndeki Kapalı Yüzme Havuzu'nda başlıyor. Proje, Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 16.30'da gerçekleştirilecek ve kayıtlar online olarak alınmaktadır.

  • Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı
    10:33 Ali Kemal Derin, başkan yardımcılarını atadı

    31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından halkın teveccühüyle belediye başkanlığı görevine başlayan Ali Kemal Derin yeni dönemde kendisine yardımcılık görevini üstlenecek isimleri de belirledi. Buna göre Belediye Meclis üyeleri Aziz Solmaz ve İrfan Güleç, başkan yardımcılığı görevlerine atandı.

  • İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı
    10:32 İstanbul'dan gelen 4 şahıs, kar maskeleri takarak oto galeriyi kurşunladı

    İstanbul'dan Sakarya'nın Erenler ilçesine gelen ve taktıkları kar maskeleri ile kurşunladıkları oto galerinin sahibini üç farklı yerinden yaralayan 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olayda kullanılan silahlar ve maskeler ile birlikte kaçan şüpheliler, Kocaeli'de yakalanarak adliyeye sevk edildi.

  • Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi
    10:31 Selçuk Belediye Meclisi'nde Komisyon Üyeleri Belirlendi

    Selçuk Belediye Meclisi nisan ayı toplantısında Esnaf Masası kurulması talebi gündeme alındı. Ayrıca, diğer komisyon üyeleri de belirlendi.


Advertisement