TEİD yönetiminde görev değişimi - Son Dakika
Güncel

TEİD yönetiminde görev değişimi

Etik ve İtibar Derneği'nin Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu'nda görev değişimi gerçekleşti.

30.03.2017 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2010 yılından bu yana iş etiği ilke ve politikalarının anlaşılması, benimsenmesi, yaygınlaştırılması, şirketlerin yazılı kültürünün temel taşı haline gelmesi için kılavuzluk etmek ve referans merkezi olmak misyonuyla faaliyet gösteren Etik ve İtibar Derneği'nin 5. Dönem Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri belli oldu.

Genel Kurul'da belirlenen görev değişimi sonrasında TEİD Yönetim Kurulu Başkanı Solmaz Gümrük Müşavirliği'nden Asım Barlın, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk Philips Ticaret Anonim Şirketi'nden Esen Tümer ile Coca Cola İçecek A.Ş.'den Av. Rüştü Ertuğrul Onur, Yönetim Kurulu Sekreteri ACT ECON'dan Dr. Mehmet Fevzi Toksoy, Sayman Aren Denetim'den Dr. Mehmet Ali Demirkaya oldu. TEİD Yönetim Kurulu Üyeliklerini ise Bersay İletişim'den Prof. Dr. Ali Murat Vural, Anadolu Grubu'ndan Can Çaka, EY'den Dilek Çilingir Köstem, KPMG'den İdil Gürdil Atay, Cerebra'dan Mehmet Fikret Sebilcioğlu, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı'dan Av. Okan Demirkan, Philip Morris SA'dan Emre Çolak ve bireysel üye Ali Pandır üstlendi. TEİD Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine ise Integrity Partners Danışmanlık ve Tic. A.Ş.'den, derneğin eski Genel Sekreteri Tayfun Zaman, Hergüner Bilgen Özeke Avukatlık Ortaklığı'ndan Av. Kayra Üçer, Goodyear Lastikleri T.A.Ş'den Av. Seçkin Savaşer, Tofaş A.Ş.'den Güray Karacar ve Astellas Pharma'dan Av. Kemal Altuğ Özgün seçildi.

TEİD'in 5. Dönem Denetim Kurulu Asıl Üyeleri Deloitte'ten Burç Seven, Tofaş Türk Otomobil Fabrikaları A.Ş.'den Doğu Özden ve PwC Türkiye'den Ersun Bayraktaroğlu olurken, yedek üyeliklere ise Güler Dinamik'ten Cüneyt Yetgin, Akkök Holding'ten Gülsev Kutucu ve bireysel üye Mustafa Kemal Tapkan geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel TEİD yönetiminde görev değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement