Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan tek celsede boşandı - Son Dakika
Magazin

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan tek celsede boşandı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Melike İpek Yalova, 2019 yılında evlendiği Altuğ Gültan ile tek celsede boşandı. Anlaşmalı olarak boşanan çiftin duruşması 5 dakika sürdü. Çift, birbirinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadı.

23.03.2021 07:56  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sevilen oyuncularından Melike İpek Yalova, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak 2019 yılında nikah masasına oturduğu Altuğ Gültan ile boşanacağını duyurdu.

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDILAR

Boşanma açıklaması yaptıktan sonra harekete geçen oyuncu, 16 Mart'ta İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak boşanma davası açtı. Dava geçtiğimiz cuma günü görüldü. Duruşmaya taraflar avukatlarıyla katıldı. Hakimin "Boşanma konusunda kararlı mısınız?" sorusu üzerine Melike İpek Yalova "Boşanma konusunda anlaştık. Anlaşmalı olarak boşanmamıza karar verilsin" dedi. Altuğ Gültan da boşanmak istediğini ifade etti.

2 YILLIK EVLİLİK 5 DAKİKADA BİTTİ

5 dakika süren duruşma sonucu kararını açıklayan mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmalarına hükmetti. Yalova ve Gültan'ın birbirinden herhangi bir tazminat ya da nafaka talebinde bulunmadığı öğrenildi.

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan, 2019 yılında İzmir'de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti.

Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan tek celsede boşandı
Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan tek celsede boşandı
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Melike İpek Yalova ile Altuğ Gültan tek celsede boşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement