Tekeler Köyünün Hanımları Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika
Yerel

Tekeler Köyünün Hanımları Hünerlerini Sergiledi

Tekeler Köyünün Hanımları Hünerlerini Sergiledi

HEM tarafından Karpuzlu'ya bağlı Tekeler köyünde, açılan kurslara katılan bayanlar hünerlerini yıl sonu etkinliğinde sergiledi.

17.06.2013 09:45  Güncelleme: 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Karpuzlu İlçesi'ne bağlı Tekeler Köyü'nde 2012-2013 eğitim-öğretim yılında açılan kurslara katılan bayanlar hünerlerini yıl sonu etkinliğinde sergiledi.

Kursiyer bayanlara destek veren Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ile birlikte sergiyi ziyaret edip hanımları tebrik etti.

Tekeler Köyü'nde düzenlenen sergiye protokol üyelerinin yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterirken, Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, bayanların meslek edinmesinin önemine değinerek, "Yarınımızın teminatı çocuklarımızı yetiştirecek olan bayanlarımızın eğitimine ve meslek edinmesine daha çok önem veriyoruz. Tekeler Köyü Aydın'ımızın en büyük köylerinden biri. Gelenek ve göreneklerine bağlı bu köyümüzde bu tür etkinlikler bundan sonra daha sık düzenlenecek" dedi. Sergilenen ürünleri tek tek inceleyen Başkan Dönmez, Halk Eğitimi Öğretmeni Gökben Çelebi'ye emeklerinden dolayı teşekkür etti. Gökben Çelebi'ye emeklerinden dolayı Karpuzlu Belediyesi tarafından hazırlanan teşekkür plaketi milletvekili Semiha Öyüş tarafından verildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekeler Köyünün Hanımları Hünerlerini Sergiledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement