Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika
Güncel

Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı

Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı

Türkiye Tekerlekli Kayak Şampiyonası Organizasyon Komitesi Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ev sahipliğinde toplandı.

06.05.2013 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18- 19 Mayıs 2013 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Tekerlekli Kayak Şampiyonası Organizasyon Komitesi Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ev sahipliğinde toplandı.

Tekerlekli kayak Yarışması ile ilgili teknik bilgilerin paylaşıldığı Yakuplu Sosyal Tesisler'inde yapılan toplantıya Beylikdüzü Kaymakamı Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Özcan Yanmaz, Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gürkan Akbıyık, Beylikdüzü Kayak İhtisas Kulübü Başkanı Metin Karayazı, Sanatçı Ozan Orhon, Belediye spor sorumluları Cem Ülker, Şerif Kaygısız ve yetkililer katıldı.

Şampiyonaya Herkesi Davet Etti

Konuşmasında Beylikdüzü'nün sporda bir ilke daha imza atarak, ilk kez farklı bir branşta Türkiye Şampiyonası'na Gürpınar sahilinde ev sahipliği yapacağını dile getiren Başkan Uzun, 18-19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Kıraç Konseri eşliğinde spor kenti Beylikdüzü'nde yapılacak Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonasına herkesi davet etti.

Dünya Şampiyonası da Beylikdüzü'nde Yapılabilir

Beylikdüzü'nün zeminin güzelliğinden övgü dolu sözlerle bahseden Kayak Federasyon Başkanı Özer Ayık ise Başkan Yusuf Uzun'a teşekkür etti ve önümüzdeki sene Tekerlekli Kayak Dünya Şampiyonası'nın Beylikdüzü'nde yapılabileceğini belirtti. Başkan Uzun da üzerlerine düşecek her türlü katkıyı sunmaktan memnuniyet duyacağını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Tekerlekli Kayak Türkiye Şampiyonası İçin Geri Sayım Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement