Tekin Ağırman'ın Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Tekin Ağırman'ın Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

Tekin Ağırman\'ın Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi

İşyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden CHP’li Tekin Ağırman’ın katil zanlısı eski şoförü çıktı.

11.02.2015 14:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşyerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden CHP'li Tekin Ağırman'ın katil zanlısı eski şoförü çıktı. Bursa'da yakalanan zanlı, İstanbul'a getirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Tuzla Postane Mahallesi'ndeki işyerinin önünde silahlı saldırıya uğradıktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Türk sanat müziği sanatçısı Özlem Ağırman'ın eşi Tekin Ağırman'ın katil zanlısı silahıyla birlikte yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından oluşturulan özel ekip, Ağırman'ın katil şüphelisinin izine Bursa'da ulaştı. Tekin Ağırman'ın yanında bir süre önce şoför olarak çalıştığı öğrenilen Zeynel Abidin C., düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde gözaltına alanın zanlı ile birlikte cinayette kullanıldığı iddia edilen silah da ele geçirildi.

Zanlının Tekin Ağırman'ı tehdit ettiği ve para istediği ancak olumsuz yanıt alması üzerine öldürdüğü iddia edildi. Zanlının uyuşturucu bağımlısı olduğu ve dolandırıcılık, ruhsatsız silah bulundurma suçlarından sabıka kaydının olduğu belirlendi. Zanlı Zeynel Abidin C., ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekin Ağırman'ın Katil Zanlısı Adliyeye Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement