Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Heyeti Başkan Yusuf Yılmaz ile Görüştü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Heyeti Başkan Yusuf Yılmaz ile Görüştü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Heyeti Başkan Yusuf Yılmaz ile Görüştü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka başkanlığında Sağlık Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdağan ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personelinden oluşan bir heyet, bir günlük teknik çalışma yapmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

01.12.2017 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka başkanlığında Sağlık Daire Başkanı Dr. Deniz Bozdağan ve Veteriner İşleri Müdürlüğü personelinden oluşan bir heyet, bir günlük teknik çalışma yapmak üzere Samsun Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret eden heyet, çevre ve halk sağlığı konularında Samsun Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışmaları dinleyip, kendi görüşlerini aktardı. Bu görüşmede Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Başkan Yusuf Yılmaz'a Başkan Kadir Albayrak'ın selamlarını iletip, hediyelerini takdim etti. Dodurka ayrıca Başkan Yılmaz'a kendi yazdığı kitaplarından hediye etti.

Heyet ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Samsun Sinop Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Mahmut Çetinkaya, 19 Mayıs Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Güzel ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Nurhan İşler'le birlikte bir çalışma toplantısı gerçekleştirdikten sonra Samsun Hayvan Rehabilitasyon Merkezinde teknik incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dodurka, " Türkiye'de yapılan birçok hayvan bakımevi hatalarla dolu olup hayvan rehabilitasyonundan ziyade hayvanların son derece kötü koşullarda tutsak edildiği hapishaneler tarzındadır. Oysa önemli olan bu merkezlerde çok para harcayarak devasa yapılar yapmak değil medeni insana yakışır şekilde hayvanlara refah sağlamaktır. Belediyeler bu hayvanları kentin bir parçası ve önemli bir görev alanı olarak değil de kurtulması gereken bir yük olarak gördüğü sürece bu hayvanlara yapılan zulüm bitmez, hatta belediye eliyle bu zulüm resmileştirilmiş olur. Bu nedenle ülkemizde nadir bulunan düzgün bakımevleriyle irtibat sağlıyoruz, onların yaşadıkları sıkıntıları dinleyip kendi deneyimlerimizi de aktarma fırsatı buluyoruz. Samsun Büyükşehir Belediyesinin değerli başkanını, mutlu hayvanlar barındıran bu güzel bakımevine sahip oldukları için kutluyoruz" diye konuştu.

Çalışmalarını tamamlayan heyet aynı gün içerisinde Tekirdağ'a geri döndü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Heyeti Başkan Yusuf Yılmaz ile Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement