Tekirdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'daTEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesindeki tren kazasında ölenlerin yakınları ve hastanedeki yaralıları ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu gece Tekirdağ'a geldi.

17.07.2018 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da

TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesindeki tren kazasında ölenlerin yakınları ve hastanedeki yaralıları ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu gece Tekirdağ'a geldi.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi yakınlarında 8 Temmuz günü meydana gelen tren kazasında 24 kişi ölmüş, 341 kişi de yaralanmıştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın Çorlu'da hastanede tedavileri süren yaralıları ziyaret edip ölenlerin yakınlarına başsağlığında bulunacak ve kazazedelere ilk yardımı yapan Sarılar Mahallesi'ne gidecek. Kılıçdaroğlu, ardından faciada 12 kişinin öldüğü trenin kalkış noktası olan Edirne'nin Uzunköprü ilçesine geçecek.

Kılıçdaroğlu, bu gece Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine geldi. Karayolu ile ilçeye gelen Kılıçdaroğlu'nu CHP Tekirdağ milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Candan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, CHP'nin Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli il başkanları ile partililer karşıladı. Partililerle selamlaşan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla da sohbet edip, hatıra fotoğrafları çektirdi.

Kılıçdaroğlu, daha sonra partililerle birlikte basına kapalı yemekte bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, geceyi Çorlu ilçesinde geçirdikten sonra, yarın sabah ziyaretlerine başlayacak.

Tekirdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ\'da
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tekirdağ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement