Tekirdağ'da "15 Temmuz" Etkinlikleri - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da "15 Temmuz" Etkinlikleri

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 15 Temmuz'da valiliğin ve kaymakamlıkların himayesinde 11 ilçede de organizasyonlar düzenleneceğini bildirdi.

10.07.2017 12:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel, 15 Temmuz'da valiliğin ve kaymakamlıkların himayesinde 11 ilçede de organizasyonlar düzenleneceğini bildirdi.

Yüksel, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, geçen yıl 15 Temmuz akşamı ülkenin hain bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldığını anımsattı.

Tüm vatandaşları 15 Temmuz Cumartesi günü demokrasi nöbeti alanlarda bekleyeceklerini ifade eden Yüksel, "Önümüzdeki cumartesi akşamını pazar gününe bağlayan gece, bütün vatandaşlarımızın nöbete davet edildiği, güzel bir organizasyon olacak. 15 Temmuz şehitlerimizi ve gazilerimizi anacağımız bir hafta olacak." dedi.

Yüksel, 15 Temmuz'da Tekirdağ'ın iki şehidi olduğunu anımsatarak, "249 şehidimizin, binlerce gazimizin oldu. Onlar sayesinde bugünlere ulaştığımıza inandığımız bir süreçten geçtik. Tekirdağ Valiliğinin ve kaymakamlıklarının himayelerinde 11 ilçemizde de organizasyonlar yapılacak. Programın içeriğinde öncelikle şehitlerimizin kabristan ziyareti var. Tekirdağ'da bir sivil bir de polis şehidimiz var. Bir de harici olarak normal şehitlerimizin de ziyareti yapılacak." şeklinde konuştu.

Tekirdağ merkezinde ve ilçelerinde 155 Temmuz akşamı çekilen görsellerden bir fotoğraf sergisi açılacağını aktaran Yüksel, şöyle devem etti:

"Kaymakamlık önlerinde Tekirdağ'daki ve ilçelerdeki 15 Temmuz akşamı çekilen görsellerle ilgili fotoğraf sergileri yapılacak. Şehitlerimizin aileleri ve kabristanları ziyaret edilecek. Cuma günü saat 19.00'da Köprübaşı Meydanı'ndan valilik önüne kadar yürüyüş yapılacak. Yapılacak yürüyüşle birlik ve beraberliğimizi göstermek istiyoruz. Aynı gün içerisinde yürüyüşten sonra 15 Temmuz şehitlerini ve gazilerini anma etkinlikleri start alacak. Bunun dışında 15 Temmuz Cumartesi gününden 16 Temmuz Pazar sabahına kadar da nöbette olacağız."

AK Parti'nin kongre sürecine de değinen Yüksel, kongrenin genel merkezin belirlediği tarihler arasında yapılacağını hatırlatarak, "Biz 11 ilçe başkanımızla birlikte çalıştık. Çok şükür aramızda fitne, kavga, fesat olmadı. Her birinden ben razıyım, Allah da razı olsun." ifadelerini kullandı.

Tekirdağ'da vatandaşların AK Parti'ye yerel yönetimlerde muhalefet görevi verdiğini ifade eden Yüksel, bu çerçevede hareket ettiklerini, yapılan yanlışları dile getirip suçlamadan, yargılamadan eleştirilerini ilettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da '15 Temmuz' Etkinlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement