Tekirdağ'da 72 Asker Yemin Etti - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da 72 Asker Yemin Etti

Tekirdağ\'da 72 Asker Yemin Etti

Tekirdağ Jandarma Komutanlığınca, 365’inci kısa dönem askerler için yemin töreni düzenlendi.

02.12.2016 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Jandarma Komutanlığınca, 365'inci kısa dönem askerler için yemin töreni düzenlendi.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Tekirdağ Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın'ın yanı sıra asker aileleri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından 365'inci kısa dönem 72 asker yemin etti.

Yemin töreninde konuşan Tekirdağ Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, "Hepiniz asker annesi, asker babası, eşi olmanın gururunu yaşıyorsunuz. Bir baba olarak bir evladın nasıl yetiştiğini iyi bilirim. Siz de evlatlarınızı yetiştirdiniz ve bize teslim ettiniz. Teslim oldukları andan itibaren onları kendi evlatlarımız gibi koruyacağımıza, zamanı gelince onları size daha deneyimli, daha donanımlı ve hatta daha sağlıklı teslim edeceğimize hiç şüpheniz olmasın. Kahraman Mehmetçikler, gerektiğinde bu vatan uğruna seve seve canınızı feda edeceğinize huzurlarınızda namusu ve şerefi üzerine yemin ettiler. Yemin etmek, kutsal vatan görevinin en iyi şekilde yapılmasına dair söz vermektir" dedi.

Yemin töreni, Vali Mehmet Ceylan tarafından spor alanında başarı gösteren askerlere hediye takdim etmesinin ardından sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da 72 Asker Yemin Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement