Tekirdağ'da Alabora Olan Kayık Battı: 3 Kayıp - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Alabora Olan Kayık Battı: 3 Kayıp

Tekirdağ\'da Alabora Olan Kayık Battı: 3 Kayıp

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde gölette alabora olan kayığın batması sonucu 3 kişi kayboldu.3 kişi yüzerek kurtulurken, kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları başlatıldı.

26.01.2013 23:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde gölette alabora olan kayığın batması sonucu 3 kişi kayboldu. 3 kişi yüzerek kurtulurken, kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan 5 arkadaş, Tekirdağ'ın Muratlı ilçesi Hayrabolu Hanoğlu köyü göletine ördek avlamaya geldi. Köyden bir kişiyi de yanlarına alan 5 kişi bindikleri kayıkla gölete açıldı. Akşam saatlerinde kayık göletin ortasında su almaya başladı. Engin Yiğit, Hüseyin Aslantaş ve Volkan Yörük yüzerek göletin kenarına çıkarak köylülerden yardım istedi. Hüseyin Aslantaş ve Volkan Yörük ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Deniz Şube dalgıçları gölette kaybolan Murat Şentaş, Süleyman Yiğit ve Uğur Osman Ulutürk'ü arama çalışması başlattı. Aramalara Afet Koordinasyon İl Müdürlüğü ekipleri de destek verirken, Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu, arama çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yüzerek kurtulan Engin Yiğit, yaşadıklarını anlatarak, "Avlanmak için açılmıştık. Kayık aniden su almaya başladı. Bizde yüzerek kıyıya çıktık. 3 arkadaş çıkmayı başardık. Diğerlerini ise ekipler arıyor" dedi.

Kayıp 3 kişinin 'İmdat' diye yardım istediğini kaydeden bir köylü ise, "Akşam saatlerinde bindikleri kayık batmış. 3 kişi kurtulmuş. 3 kişi ise kayıp. Kayıplarım imdat diye bağırmasını duyduk ekiplerin arama çalışması devam ediyor. Dalgıçlar arıyor. Bizde merakla bekliyoruz" dedi.

Arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Alabora Olan Kayık Battı: 3 Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement