Tekirdağ'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu

Silivri açıklarında meydana gelen depremden birçok bölge etkilendi. Binaların bazılarından boydan boya çatlaklar oluştu, risk taşıdıkları gerekçesiyle boşaltılarak tahliye edildi.

26.09.2019 18:09  Güncelleme: 19:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbullular 5,8 şiddetinde depremle sallandı. Önceki gün gerçekleşen depremin ardından İstanbul Silivri açıklarında bir deprem daha meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 5,8 Kandilli Rasathanesi ise 5.7 olarak açıkladı. Deprem yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelmiş, İstanbul'da GSM ve internet şebekelerinde zaman zaman kesintiler yaşanmıştı. 8 vatandaş ise hafif yaralanmıştı.

Deprem sonrası birçok binada çatlaklar oluştu. Hasar gören binalar tahliye edildi.

İşte deprem sonrası hasar gören binalar:

TEKİRDAĞ

Silivri açıklarında meydana gelen depremden Tekirdağ gibi komşu iller de etkilendi. Deprem dolayısıyla Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesindeki bir binada çatlaklar meydana geldi. Cumhuriyet Mahallesi Yeni Cami Caddesi'ndeki apartmanda meydana gelen çatlaklar, apartman sakinlerini paniğe düşürdü.

Tekirdağ'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu

SANCAKTEPE

Sancaktepe Orhangazi Caddesi üzerinde bulunan 2 katlı bir binanın giriş katında deprem nedeniyle çatlaklar meydana geldi. Olay yerine Sancaktepe Belediyesi ve polis ekipleri sevk edildi. Çatlakların oluştuğu binanın sakinleri belediye ekiplerince dışarı çıkartıldı.

Tekirdağ'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu

AVCILAR

Avcılar Merkez Mahallesi Öğretmenler Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı bir evin temelinde çatlaklar meydana geldi. Temelinde çatlak oluşan bina, zabıta ekipleri tarafından boşaltıldı. Vatandaşlar, yanlarına sadece önemli eşyalarını alarak evlerini boşalttı.

Tekirdağ'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu
Tekirdağ\'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da bir binada deprem dolayısıyla boydan boya çatlaklar oluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement