Tekirdağ'da fuhuş operasyonunda yakalanan 6 kişi tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da fuhuş operasyonunda yakalanan 6 kişi tutuklandı

Tekirdağ\'da fuhuş operasyonunda yakalanan 6 kişi tutuklandı

Tekirdağ merkezli iki ilde polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

28.05.2022 12:19  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ merkezli iki ilde polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 9 şüpheliden 6'sı tutuklandı.

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Tekirdağ ve İstanbul'da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda yakalanan 9 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 6'sı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adreslerde yakalanan yabancı uyruklu 9 kadın, işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi. Diğer kadınlar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Sosyal medyada sahte hesaplar aracılığı ile fuhuş yaptırıldığının tespitinin ardından 4 gün önce Tekirdağ ve İstanbul'da belirlenen 18 adrese operasyon düzenlenmiş, 9'u yabancı 11 kadın yakalanmıştı.

Operasyonda 9 şüpheli gözaltına alınmış, fuhuş yapılan evler mühürlenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da fuhuş operasyonunda yakalanan 6 kişi tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. İkamette yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının gizli bölmesi tespit edildi ve şahıs burada yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement