Tekirdağ'da Jandarmanın Kuruluşunun 178. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Jandarmanın Kuruluşunun 178. Yıldönümü Kutlandı

Tekirdağ\'da Jandarmanın Kuruluşunun 178. Yıldönümü Kutlandı

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178’inci yıldönümü Tekirdağ’da törenle kutlandı.

14.06.2017 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178'inci yıldönümü Tekirdağ'da törenle kutlandı.

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından Tekirdağ Valiliği önündeki Atatürk Anıtı'nda düzenlenen törende İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren'in anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde devam eden etkinliğe, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın ve davetliler ile teşkilat mensupları katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Albay Erdal Eren, jandarmanın 178 yıllık başarılarla dolu bir tarihe sahip olduğunu belirterek, "Jandarma Genel Komutanlığı kuruluşundan bugüne dek, milletimizin engin sevgi ve güvenine mazhar olmuştur. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin güven ve huzuruyla kamu düzeninin sağlanması yönündeki hizmetleriyle her zaman ulusumuzun takdirini kazanmıştır. Bizler milletimizin bize olan bu teveccühünün bilincinde olarak, var olan bu güven ve sevgiyi korumak hatta yapacağımız hizmetler ile daha da pekiştirmek azim ve gayretindeyiz" ifadelerini kullandı.

Albay Erdal Eren'in konuşmasının ardından, Tekirdağ Valisi Ceylan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Albayrak tarafından jandarma konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tören protokol üyeleri tarafından jandarma teşkilatının kullandığı teknolojik ekipmanlar ve jandarma personelinin görev başındaki fotoğraflarından derlenen sergiyi gezmesiyle sona erdi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Jandarmanın Kuruluşunun 178. Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement