Tekirdağ'da NATO Boru Hattından Akaryakıt Çalındı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da NATO Boru Hattından Akaryakıt Çalındı

Tekirdağ'da NATO boru hattından akaryakıt çalındıTEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde NATO'ya ait akaryakıt boru hattından kelepçe yöntemiyle akaryakıt çalındı.

24.07.2017 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da NATO boru hattından akaryakıt çalındı

TEKİRDAĞ'ın Çorlu İlçesi'nde NATO'ya ait akaryakıt boru hattından kelepçe yöntemiyle akaryakıt çalındı.

Olay, Seymen Mahallesi'nde bulunan Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve NATO Pol Tesisleri TF-31 Tank Çiftliği Şefliği sorumluluğunda bulunan Tatarlı Yönü Boru Hattı'ndan, tarlalık alandaki 496 kritik bölge noktasında meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından kelepçe ile delinerek akaryakıt çalındı. Akaryakıt alınırken hattında basıncın düştüğünü gören görevliler hemen durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine giden NATO ve jandarma görevlileri, yaklaşık 2 metrelik bir çukur açılarak boru hattına kelepçe takıldığını ve buradan akaryakıt çalındığını tespit etti. Olay yerine gelen jandarma ekipleri çukur açıldığı ve içinden özel sistem kurularak akaryakıt çalındığını belirledi.

Seymen Mahalle Muhtarı Aydın Dinler, olayın daha önce de aynı bölgede yaşandığını belirterek. Dinler, olayı öğrendiklerinde tarlalık alana gelerek açılan çukuru gördüklerini ifade ederek, "NATO Tank Çiftliği görevlileri jandarmayı arayınca bizim de konudan haberimiz oldu. Buraya ulaştığımızda açılan çukura kapak yapıp bırakıldığını gördük. Büyük ihtimalle mazot çalınmış. Bu olay geçen yıl da birkaç defa cereyan etti. Bu yıl da tarlaların biçilmesiyle yeniden başladı. Bu olaylardan dolayı çok rahatsızız. Hırsızlık haberleriyle gündeme gelmekten bıktık" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tekirdağ\'da NATO Boru Hattından Akaryakıt Çalındı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da NATO Boru Hattından Akaryakıt Çalındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement