Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ İl Müftülüğü personeli Zeytin Dalı Harekatı için dua programı düzenledi.

26.02.2018 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ İl Müftülüğü personeli Zeytin Dalı Harekatı için dua programı düzenledi.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, müftülük personeli mesaiye başlamadan önce Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı geçmesi ve harekatta şehit olan askerler için dua etti.

İl Müftüsü İsmail İpek, harekatı heyecanla takip ettiklerini ve her gün askerlerin harekatı başarıyla tamamlayıp geri dönmeleri için dua ettiklerini kaydetti.

Yasin-i Şerif okunmasıyla başlayan program, müftü İpek'in yaptırdığı dua ile sona erdi.

-NKÜ'de "Sıfır Atık Projesi" bilgilendirme toplantısı

Namık Kemal Üniversitesi'nde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Sıfır Atık Projesi bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya, rektör yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan Soysal, birimlerin akademik ve idari yöneticileri ile personel katıldı.

Prof. Dr. Soysal, açılış konuşmasında projenin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütüldüğünü belirtti.

Projenin, sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıkların kontrol altına alınmasını, gelecek nesillere temiz ve gelişmiş bir Türkiye ve yaşanılabilir bir dünya bırakmayı hedeflediğini ifade eden Soysal şunları kaydetti.

"Üniversitemizde Sıfır Atık projesinin uygulanması için bir komite kurduk. Üniversite olarak bu projenin hayata geçirilmesi için hepimize görev düşüyor. Sıfır atık projesinin israfın önlenmesi ile doğal kaynaklar daha verimli kullanılacak. Sıfır Atık projesi etkin toplama sistemlerinin kurulması ile de atıkların geri dönüştürülmesini sağlayan çok önemli bir proje."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement