Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 192'nci yılı etkinlikleri kapsamında, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, zabıta personeliyle bir araya geldi.

06.09.2018 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 192'nci yılı etkinlikleri kapsamında, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, zabıta personeliyle bir araya geldi.

Bir restoranda yapılan etkinlikte konuşan Başkan Uyan, zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutladı.

Vatandaşların rahatı, huzuru, güvenliği ve mutluluğu için sürekli çalışan zabıta teşkilatının kuruluşunun 192'nci yılını kutlayan Uyan, "Belediye hizmetlerinin güvenliğini sağlayan, kamu düzenini koruyan, toplumda güvenlik, dirlik ve sağlık şartlarının bozulmaması amacıyla görev yapan zabıta teşkilatımız, aynı zamanda şehirle alakalı alınan karar ve yasaları da uygulayan bir kolluk gücüdür." dedi.

"Önce İnsan" anlayışıyla hizmet üreten zabıtanın bu amaç doğrultusunda fedakarca çalışmakta olduğunu ifade eden Uyan, bu yüzden işlerinin hem çok zor hem de çok kutsal olduğunu dile getirdi.

Uyan, daha sonra zabıta personeli ile yemek yedi.

Başkan Sarıkurt, Hürriyet Mahallesi halkıyla bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" halk buluşmasında Hürriyet Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

İlçede 7'ncisi düzenlenen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" mahalle buluşması, Hürriyet Mahallesi Nazım Hikmet Ran Parkı'nda gerçekleştirildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, başkan yardımcıları Erdoğan Demirci, Serhad Çatalkaya, Kemaleddin Avcı ve Hülya Perin, CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı ve Hürriyet Mahallesi Muhtarı Neşe Benek'in katıldığı mahalle buluşması, Başkan Sarıkurt'un belediye faaliyetlerine yönelik bir sunumu ile başladı.

Başkan Sarıkurt, bilgilendirme sunumunun ardından vatandaşlardan gelen soruları tek tek cevapladı ve notlar aldı.

Vatandaşlardan gelen talep ve şikayetleri dinleyen Sarıkurt, çözüme yönelik hızlı adımlar atmak için elinden geleni yapacağını ifade ederken talep ve şikayete konu görüşleri ilgili birimlere iletilmek üzere kayıt altına aldı.

Öte yandan program dahilinde aileleriyle birlikte toplantı alanına gelen çocuklara boyama kitapları, balon ve şekerleme hediye edildi.

Eylül ayı meclis toplantısı yapıldı

Çorlu Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un başkanlığında Çorlu Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Mülkiyeti Çorlu Belediyesi'ne ait olan Kemalettin Mahallesi'ndeki parselin, İmar Barışı Yasası kapsamında satışı hususu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildiği toplantıda, imar planı değişikliği talepleri de görüşülerek imar komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantı sonunda Başkan Sarıkurt, bir süre daha meclis üyeleriyle sohbet etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement