Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Salih Koyuncu ve Şube Sekreteri İdris Bozan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün'ü ziyaret etti.

21.09.2018 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Çorlu Şube Başkanı Salih Koyuncu ve Şube Sekreteri İdris Bozan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün'ü ziyaret etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette konuşan Koyuncu, 2018-2019 eğitim öğretim yılında tüm öğrenci, öğretmen ve idarecilere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Kendilerine düşen bir görev olduğunda yardıma hazır olduklarını ifade eden Koyuncu, "Biz, geleceğimizi inşa edecek olan öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkıda bulunabilmek adına elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu anlamda beraber yapılacak projelere de açığız." dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müdür üzgün ise Koyuncu ve Bozan'a teşekkür etti.

Ziyaret, bir süre daha sohbet ortamında devam etti.

Marmaraereğlisi Belediyesinden ihtiyaç sahiplerine destek

Marmaraereğlisi Belediyesince ihtiyaç sahiplerine ve engelli vatandaşlara yardım yapılıyor.

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, yaptığı açıklamada, vatandaşların iyi kötü her anında yanında olmaya çalıştıklarını söyledi.

İlçede ikamet eden engelli, yaşlı, hasta veya yatağa bağımlı vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanmasını sağladıklarını belirten Uyan, bu kapsamda Marmaraereğlisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerinin en son Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde ikamet eden Fatma Uz'un ihtiyaç duyduğu hasta yatağını yakınlarına teslim ettiğini kaydetti.

Uyan, ihtiyaç sahibi olan herkesin yanında olmaya çalıştıklarını dile getirerek, "İlçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Bize başvuran engelli ve yaşlı hastalarımıza öncelik tanıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının çözülmesinde bir nebze de olsa görev almak bizim için büyük bir mutluluk. İki hasta nakil aracımız ve engelli aracımızla ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın ulaşım sorunlarını çözüyoruz. Engelli vatandaşlarımıza akülü aküsüz tekerlekli sandalye, koltuk değneği, baston gibi medikal malzeme yardımı sağlama imkanlarımız da bulunuyor." dedi.

Çorlu'da parke taşı döşeme çalışmaları

Çorlu Belediyesince şehrin muhtelif noktalarında yürütülen parke taşı çalışmalarına devam ediliyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaptığı açıklamada, ilçenin farklı noktalarında yürütülen parke taşı çalışmalarının, Reşadiye Mahallesi'nde devam ettiğini söyledi.

Yürütülen çalışmalar kapsamında son olarak Şehit Ahmet Çelekoğlu Sokak'a 530 metre bordür, bin 680 metrekare kilit taşı, bin 210 metrekare kaldırım taşı ve 400 metre oluk döşendiğini belirten Sarıkurt, ihtiyaç duyulan bölgelerde bu tür çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Sarıkurt, çalışmalar kapsamında kırılan, ya da işlevini yitiren malzemelerin bakım ve tamirini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "İlçemizde parke taşı ve benzeri çalışmalarımız devam ediyor. Belirlenen program dahilinde uygulamalarımızı Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekipler yapıyor. Hava şartları bozulmadan çalışmalarımızı tamamlamaya gayret ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.


Advertisement