Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "Gönül Sofraları" Gündüzlü Mahallesi'nde kuruldu.

28.05.2019 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "Gönül Sofraları" Gündüzlü Mahallesi'nde kuruldu.

Gündüzlü Mahallesi'nde çok sayıda vatandaş orucunu birlikte açmanın mutluluğunu yaşadı.

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Gönül Sofraları'na konuk olan vatandaşları masalarında ziyaret etti.

İftar sonrası vatandaşlara ramazan şerbeti, Osmanlı macunu ve pamuk helva ikramı yapıldı.

-Öğretmenlere hizmet içi eğitim

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) ile Tekirdağ Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında Mesleki ve Teknik Eğitim okullarında görev yapan öğretmenlere hizmet içi eğitim verildi.

Hizmet İçi Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında sağlık bilgisi, sağlık hizmetleri, yaşlı ve hasta hizmetleri alanı öğretmenlerine, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri eğitim verdi.

Eğitimler sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri Filiz Dilek ve Elif Eren Çitak'a projeye desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

-İlkokul öğrencilerine "Sıfır Atık Projesi" anlatıldı

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünü ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Müdürü Kaan Sinan Tohumcu tarafından karşılanan öğrencilere, Sıfır Atık Projesi, atıkların toplanması ve geri dönüşüm ile çevre bilincinin oluşturulması konusunda bilgilendirme yapıldı.

Tohumcu, geri dönüşümün önemli bir konu olduğunu belirterek, bu bilincin çocuklara küçük yaşlarda öğretilmesinin daha anlamlı olacağını ifade etti.

Yapılan bilgilendirmenin ardından öğrencilerle geri dönüşüm konulu etkinlik gerçekleştirildi. Öğrencilere çevre bilincini aşılamak için çeşitli ödüller verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement