Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ\'dan kısa kısa

Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Çorluspor 194, sezon açılışını yaptı.

04.09.2019 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Amatör Lig'de mücadele edecek Çorluspor 194, sezon açılışını yaptı.

Kurban kesiminin de yapıldığı sezon açılışı töreninde, takımda forma giyecek futbolcular ve teknik heyet tanıtıldı.

Kulüp Başkanı Murat Yılmaz, törende yaptığı konuşmada, yeni sezonda futbolseverlerin bambaşka bir takım izleyeceklerini söyledi.

Ekiple birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, "Çorluspor 1947, Çorlu'nun efsanesidir. Tarihi çok sayıda başarılarla dolu kulübümüzü, bu yıl bambaşka bir takımla sahaya sürüyoruz. Futbolseverler bu yıl çok güzel ve keyifli bir takım izleyecekler. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum ve teknik heyetimiz ile oyuncularımıza hayırlı sezonlar diliyorum." dedi.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt da takıma yeni sezonda başarı diledi.

Ergene'de yol yapım çalışmaları

Ergene Belediyesi yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, kış mevsimine girmeden yol yapım çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi.

Yüksel, aciliyet sırasına göre çalışmaların devam ettiğini belirterek, "İlçemizde ekiplerimiz tarafından yapılan yol yapım çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, aciliyet sırasına göre bütün bölgelere müdahale ediyoruz. Kış ayları gelmeden önce çalışmalarımız tamamlanacak." dedi.

Çorlu'da asfaltlama çalışmaları

Çorlu Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaptığı açıklamada, ana arterlerde bozulan bölgelere müdahale ederek asfaltlama yaptıklarını söyledi.

Omurtak Caddesi, Arslan Sokak, Kumyol Caddesi ve Bulvar yolu gibi başlıca ana arterlerde bazı bölgelerin deforme olduğunu belirten Sarıkurt, "Özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde ve ana arterlerde ekiplerimiz asfalt uygulamalarına aralıksız devam ediyor. Ana arterlerden kalan sürede ara yollar ve daha az kullanılan caddelerde asfaltlama çalışmalarımız devam edecek." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement