Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ\'dan kısa kısa

Çorlu Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi.

28.10.2020 16:07  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorlu Belediyesi ekim ayı olağan meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt başkanlığında Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, görüşülmek üzere plan ve bütçe komisyonuna havale edilen Çorlu Belediyesi 2021 Yılı Ücret Tarifesi ve 2021 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı.

Ücret tarifeleri ve 2021 yılı için öngörülen bütçe madde madde oylandı. 2021 yılı bütçesi 255 milyon 935 bin lira olarak kabul edildi.

Toplantı sonrası Başkan Sarıkurt, söz konusu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Ergene'de yol çalışmaları

Ergene Belediyesi yol yapım çalışmaları devam ediyor.

Belediye Vekili Salih Tıknas, ilçede devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldığını söyledi.

Ergene ilçesinin dört bir yanında yol çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Tıknas, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmaların hava koşullarının bozulmadan tamamlanmasının planlandığını kaydetti.

Çorlu'da trafik akışını rahatlatacak çalışma

Çorlu Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde yaya ve taşıt sayımı yapıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ekipler tarafından kent içinde yayalara öncelik hakkı tanıyan ulaşım ağının oluşturulması amacıyla sürdürülen çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Ekiplerin, her yıl aynı dönemde teknolojik imkanlardan yararlanarak iki kez taşıt ve yaya sayımı yaptığını ifade eden Başkan Sarıkurt, sayım işlemi sonucunda şehrin trafik hareketliliğinin kayıt altına alınarak bir önceki döneme göre oluşan değişikliklerin kaydedildiğini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement