Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ\'dan kısa kısa

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarını yapıyor.

25.12.2021 14:03  Güncelleme: 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöp konteynerlerinin bakım ve onarımlarını yapıyor.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, bu uygulama ile ciddi ölçüde tasarruf elde edildiğini söyledi.

Günlük rutin çöp konteynerlerinin boşaltılması ve temizlenmesi çalışmalarının yanında cadde ve sokakların süpürülerek temizlenmesi, boş arsa temizliği, pazar yerlerinin temizlenerek yıkanması gibi temizlik faaliyetlerinin de yürütüldüğünü belirten Yüksel, "Deforme olanlar, delinenler, tekerlekleri kırılanlar tamir edilerek yeniden yerlerine konularak vatandaşlarımızın kullanımına sunuluyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan konteynerler ise yenileri ile değiştiriliyor." dedi.

Marmaraereğlisi'nde kış dönemi kursları için kayıtlar başladı

Belediye Başkanı Hikmet Ata, yaptığı açıklamada, eğitim, gelişim ve sosyal hayatı zenginleştirmeye yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Sosyal belediyecilik vizyonu ile hayata geçirilen, Kültür ve Sosyal İlişkiler Müdürlüğü Gençlik Merkezi kış dönemi kurslarının kayıtlarının başladığını belirten Ata, "Gençlik Merkezi 2021– 2022 kış dönemi kurslarında yetişkinlere ve çocuklara iki ayrı kategoride eğitimler verilecek. Yetişkin katılımcılar ahşap boyama, biçki dikiş, çini, rölyef ve halk oyunları gibi farklı birçok alanda eğitim alacak. Kurslarda çocuk katılımcılara ise matematik, satranç, yaratıcı drama, zeka oyunları gibi ücretsiz ve uygulamalı eğitimler verilecek." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement