Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan kısa kısa

Tekirdağ\'dan kısa kısa

Süleymanpaşa Belediyesi, İstanbul'da yaşanan yoğun kar nedeniyle yollarda mahsur kalan kişilere ücretsiz konaklama imkanı sağladı.

26.01.2022 11:20  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesi, İstanbul'da yaşanan yoğun kar nedeniyle yollarda mahsur kalan kişilere ücretsiz konaklama imkanı sağladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar nedeniyle mahsur kalan vatandaşlar yalnız bırakılmadı.

İstanbul'a yolculuk etmek üzere otobüs bileti alan ve Süleymanpaşa'da konaklama imkanı olmayan vatandaşlar, yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul'a girişler yasaklanınca Süleymanpaşa Otogarı'nda mahsur kaldı.

Süleymanpaşa Belediyesi, mağduriyet yaşayan vatandaşların yardımına koşarak tüm yolculara barınma olanağı sağladı.

Açıklamada ifadelerine yer verilen Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Kıymetli vatandaşlarımız, olumsuz hava koşulları nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerinin durdurulması dolayısıyla Süleymanpaşa Otogarı'mızdan biletlerini almalarına rağmen sefere çıkamayan ve konaklama sorunu yaşayan vatandaşlarımızın yanındayız. Belediyemizin 0282 259 59 59 numaralı Çağrı Merkezi'ni arayan vatandaşlarımızın konaklamalarını ücretsiz olarak sağlayacağız." açıklamasında bulundu.

Tekirdağ Valiliğince koordine edilen süreçte Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Otogar irtibat noktasına ve Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi'ne gelen taleplerin hızla değerlendirilerek vatandaşların konaklayacakları noktalara ulaştırıldığı bildirildi.

-Öğretmenlerden Vali Yıldırım'a ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığınca organizasyonu yapılan "81 İl 81 Öğretmen" projesi kapsamında Ankara'da düzenlenen programda Tekirdağ'ı temsil eden öğretmenler Aydan Cilasun ve Serkan Tekinsoysal, Vali Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Vali Yıldırım, ziyarette bir süre sohbet ettiği öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Öğretmenlere başarı belgelerini takdim eden Vali Yıldırım, başarılarının devamını diledi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da yer aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement