Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

20.08.2015 16:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmaraereğlisi Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Enis Sülün'ü ziyaret etti.

Sülün, ziyarette yaptığı konuşmada, bölgenin genel ekonomik ve ticari yapısı ile odanın çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Karameşe'ye görevinde başarılar diledi.

Karameşe ise Marmaraereğlisi'nde kaymakam olarak görev almaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Göreve başladığım günden bu yana bölge hakkında güzel intibalar edindim. Çorlu TSO ile el birliği içerisinde bölgemizin gelişimi noktasında güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

Çorlu'da asfalt bakım, serim ve onarım çalışmaları

Çorlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde sürdürülen asfalt bakım, serim ve onarım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkanı Ünal Baysan, yaptığı açıklamada, 2015 yılı stratejik planı hedefleri kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan mahalle bazlı iş programı doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalarda Sarılar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan sokaklarda yolların iyileştirilmesi ile yeni yol açma çalışmaları gerçekleştirildiğini belirtti.

Ağustos ve eylül aylarında Çorlu'nun çeşitli bölgelerinde asfaltlama ve yol çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Baysan şunları söyledi,

"İlçe genelinde belirlenen program kapsamında yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, Sarılar Mahallesi'nde ekiplerimiz bütün sokaklarda asfalt ve yol çalışmaları yapıyor. İlçe genelinde, ihtiyaç duyulan her bölgede bu çalışma devam edecek."

Ergene'de yağmur suyu ızgara çalışmaları

Ergene Belediyesi tarafından ilçede yağmur suyu ızgara çalışmaları başlatıldı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamada, kış aylarında aşırı yağışlar nedeniyle yaşanan yağmur sularının toplanmasını engellemek için ızgara çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

İlçe genelindeki tüm mahallelerde belirlenen alanların tespitlerini gerçekleştiren ekiplerin, halkının aşırı yağışlardan olumsuz etkilenmesini engellemek adına yol güzergahlarındaki yağmur suyu ızgara yapım çalışmalarının devam edeceğini kaydeden Yüksel, şunları ifade etti:

"Kış aylarında yaşanabilecek sorunlara engel oluşturmak adına çalışmalarımız yoğun tempoda devam ediyor. İlçe halkının rahat yaşam sürmelerini sağlamak adına elimizden gelen imkanları kullanarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement