Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri, denetime tabi işletme ve diğer kapalı alanlarda sigara denetimleri yaptı.

22.02.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Toplum Sağlığı Merkezi ekipleri, denetime tabi işletme ve diğer kapalı alanlarda sigara denetimleri yaptı.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, ilçe sınırları içerisinde sigara denetimlerinin görevli zabıta memuru ve toplum sağlığı memurları tarafından her gün başka mekanlarda yapılmaya devam edildiği bildirildi.

Ekiplerin, denetimler sırasında 4207 sayılı kanunda yer alan maddeler hakkında bilgilendirmelerde bulunulduğu, kontrollerin başta kahvehaneler olmak üzere, kapalı olan tüm alanlarda, kamu dairelerinde, özel işletmelerde, binaların kapalı alanlarında ve toplu taşıma araçlarında yapıldığı kaydedildi.

Denetimler boyunca, işletmesini tütün ve sigaradan uzak tutan ve gerekli düzenlemeleri yapan esnaflara da teşekkür edildiği belirtildi.

Süleymanpaşa'da Trakya Akademi Oda Orkestrası konseri

Süleymanpaşa Belediyesi'nin kültür faaliyetleri kapsamında, Trakya Akademi Oda Orkestrası, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde konser verdi.

Şef Bahadır Çokamay yönetiminde sahneye çıkan Trakya Akademi Oda Orkestrası, klasik müziğin beğenilen eserlerini seslendirdi.

Konser sonunda, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, orkestra üyelerine teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Konseri, Çakır'ın yanısıra, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral ve sanatsever vatandaşlar izledi.

Tekirdağ Fotoğraf Derneği'nin fotoğraf sergisi

Tekirdağ Fotoğraf Derneği (TEFOD), 4. kuruluş yıldönümü dolayısıyla fotoğraf sergisi düzenledi.

Süleymanpaşa'da bir alışveriş merkezinde düzenlen sergide, dernek üyelerinin farklı mekanlarda ve zamanlarda çektikleri fotoğraflar yer alıyor.

Serginin açılışına, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, TEFOD yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Sergi hafta sonuna kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement