Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

22.03.2016 15:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Baysan ile bir süre görüşen Akgün, kendisinin de yıllardır Çorlu'da iş adamı olarak yaşadığını belirterek, ilçede bazı köklüce sorunların yaşandığını ve bu sorunların çözüme kavuşması için çalışma yaptıklarını söyledi.

Akgün'ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baysan ise, belediye çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

ÇBSK basketbol takımı puan kaybetti

Çorlu belediyesi Gençlik ve spor Kulübü (ÇBSK), hafta sonunda oynanan müsabakada kendi evinde mağlup oldu.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül, konuyla ilgili açıklamasında, Türkiye Basketbol İkinci Lig temsilcisi ÇBSK basketbol takımının Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonu'nda konuk ettiği FMV Işıkspor karşısında sahadan 56-60 mağlup ayrıldığını kaydetti.

20'nci hafta sonunda 28 puanla 9'ncu sırada yer aldıklarını belirten Eligül, "Basketbol takımımız kendi evinde mağlup oldu. Rakibimiz çok güçlü bir ekip ama biz de başa baş mücadele sergiledik. Buna rağmen çok az bir farkla yenildik. Sporcularımın motivasyonu iyi durumda. Bundan sonraki müsabakalara galip olmak için çıkacağız" dedi.

Ergene Belediye Başkanı Yüksel, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, ilçede yaşayan şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Yüksel, ilçedeki bir retoranda yapılan etkinlikte yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bu toprakları bize vatan yapan aziz şehitlerimizin bize emaneti olan şehit yakınlarımızın eşleriyle, anneleriyle babalarıyla, çocuklarıyla bir arada olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şehitlerimiz ve gazilerimiz, bizler için seve seve kanlarını döktüler. Bizler onları her zaman saygı ve sevgiyle yad etmeliyiz. Bu manada, tüm şehitlerimizi saygı, rahmet ve şükranla anıyorum" dedi.

Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa İzzet Ersoy, Belediye Başkan Yardımcıları Ayça Çevikelli, Menderes Yıldız ve Nuh Nuhoğlu'nun katıldığı etkinlikte şehit ve gazi ailelerine Türk Bayrağı ve karanfil hediye edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement