Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Balıkesir'de düzenlenen Okullar Arası Küçük-Yıldız Karate Grup Finalleri'nde, yıldız kızlar kumite 26 kilogram kategorisinde performans sergileyen Ayyüce Soytürk şampiyon oldu.

09.04.2017 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de düzenlenen Okullar Arası Küçük-Yıldız Karate Grup Finalleri'nde, yıldız kızlar kumite 26 kilogram kategorisinde performans sergileyen Ayyüce Soytürk şampiyon oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Soytürk'ün 05-07 Mayıs 2017 tarihlerinde Elazığ'da yapılacak Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılmak için vize aldığı belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri şampiyon sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Dünya Romanlar Günü

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Dünya Romanlar Günü nedeniyle Saray Romanlar Derneğini ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban'ın, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile Saray Romanlar Derneğini ziyaret ettiği bildirildi.

Dernek Başkanı Sami Remzi Şara ve dernek üyeleriyle görüşerek istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Albayrak'ın, ziyarette Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdiği aktarıldı.

Dünya Romanlar Günü'nü kutlayan Başkan Albayrak, "Romanlar vazgeçilmez arkadaşlarımızdır. Yıllarca Roman mahallesinin yanında oturdum ve onlarla beraber büyüdüm, Romanları yakından tanıyan biriyim. O yüzden size ayrı bir sevgim var. Sizlerin daha rahat yaşayabilmesi için çalışmalar yapacağız, sizin için güzel düşüncelerimiz var. TESKİ ile ilgili de sorunlarınızı da en kısa zamanda halledeceğiz." ifadelerini kullandı.

Minik Erkekler Serbest Grup Şampiyonası

Ankara'da düzenlenen 12-13 Yaş Minik Erkekler Serbest Grup Şampiyonası'nda 47 kilogramda güreşen Efe Kurt ve 59 kilogramda yarışan Efe Alper Durukan, Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, sikletlerinde ilk 8'e girme başarısı gösteren sporcular, 11-14 Mayıs tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne katılmaya hak kazandı.

Antrenör Ömer Ateş'in başarılarından dolayı tebrik edildiği belirtildi.

57. Alay Yürüyüş Komitesi onuruna resepsiyon düzenledi

Çanakkale Savaşı'nda verdiği mücadele ile tarihi değiştiren 57. Alay'ı anmak, yaşatmak ve gelecek kuşaklara aktarmak adına, bu yıl 7'ncisi düzenlenen 57. Alay Yürüyüşü'nü gerçekleştiren 57. Alay Yürüyüş Komitesi onuruna Namık Kemal Üniversitesi Akademi Restoran'da resepsiyon düzenlendi.

Valilikten yapılan açıklamada, Vali Mehmet Ceylan, 1915'te yapılan kutsal yürüyüşün bugün yaşatılmaya çalışıldığını belirtti.

Vali Ceylan, ayrıca, "Bundan sonra da bu anlamlı ve kutsal yürüyüş devam edecektir. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Resepsiyona Vali Ceylan'ın yanı sıra Garnizon Komutanı Vekili Albay Şükrü Şenduran, NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren ve 57. Alay Yürüyüş Komitesi üyelerinin katıldığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement