Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan personellere yönelik eğitim düzenledi.

17.05.2017 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Zabıta Dairesi Başkanlığı bünyesinde göreve yeni başlayan personellere yönelik eğitim düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından eğitimin düzenlendiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca katılımcılara Zabıta Ceza Mevzuatı, Belediye Ceza Mevzuatı, Tebligat İşlemleri konularında üç gün süren eğitimde Kaynak Geliştirme İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü tarafından, Zabıta Teşkilatının Kuruluşu, Zabıta Personeli Görev Alanı, Zabıta Personeli Çalışma Düzeni ve benzeri konularda eğitim verildiği kaydedildi.

"Müzik Teknolojileri Müzesi" açılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Müzik Teknolojileri Müzesi açılıyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, müze açılışının Cumartesi günü Ertuğrul Mahallesi Sefa Sokak'ta yapılacak.

Açılış öncesi İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Musikisi Öğretim Görevlisi aynı zamanda Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Müzik Teknolojileri Bölüm Başkanı Tunç Buyruklar Radyo Mutlu'nun konuğu olacağı kaydedildi.

Tekirdağ'da kültür sanat

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Ambalaj Atıkları Değerlendirme Vakfı (ÇEVKO) ile birlikte çevre duyarlılığını arttırmak ve çevre sağlığına katkı sağlamak amacıyla Hayrabolu, Muratlı ve Çerkezköy İlçelerinde "Dönüşüm İyi Gelecek" çocuk tiyatrosu etkinliği düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Hayrabolu Sadi Kıyak Öğretmenevinde iki seans olarak gerçekleşen tiyatro oyununa çocuklar büyük ilgi gösterdiği belirtildi.

Çocukların tiyatro oyunu ile çevre temizliğini ve geri dönüşümün önemini eğlenerek öğrendiği ve çevre bilincinin aşılandığı tiyatro oyununda çevreci kedi Çevki, evsel atıkların nasıl değerlendirilmesi gerektiğini anlattığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement