Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, beton asfaltlama hizmetlerine devam ediyor.

18.05.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, beton asfaltlama hizmetlerine devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kara ulaşımının en önemli unsuru olan yollarda, beton asfaltlama hizmetini Ergene ilçesinde sürdürdü.

Açıklamada, TESKİ tarafından, uzun vadeli ihtiyaçlar gözetilerek, içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenen ve ilk kez yağmur suyu tahliye hatları oluşturulan Ergene ilçesinde, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, vakit kaybedilmeksizin üst yapı çalışmaları başlatıldığı belirtildi.

Tekirdağ'ın 11 ilçesinde kaldırım ve yol yapım çalışmalarına devam edileceği kaydedildi.

Tekirdağ'da kültür sanat

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Tiyatro Topluluğu, Namık Kemal'in eseri "Zavallı Çocuk" isimli oyunu sahneledi.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Rektörlük Konferans Salonunda sahnelenen oyuna, akademisyenler ve öğrencilerin yanı sıra sanatsever ilgi gösterdi.

Oyunun yönetmenliğini İlker Bilgili üstlenirken tiyatro topluluğu üyeleri Seda Nur Yenem, Mahmut Dambasan, Esmanur Baş, Burak Arslan, Betül Uyanık, Umur Bunarlı ve Kübra Çoban'ın performansları izleyicilerin beğenisini topladı.

Öksüz'den Başkan Albayrak'a ziyaret

İstanbul Valiliği AB Genel Sekreteri ve İstanbul Orman ve Su İşleri 1. Bölge Müdürlüğü Proje Koordinatörü Doç. Dr. Necmi Öksüz, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Öksüz, DSİ'nin projeleri hakkında Başkan Albayrak'a bilgi verdi.

Başkan Kadir Albayrak, Necmi Öksüz'e Belediye çalışmaları ve projeler hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği bildirildi.

TESKİ'de yapılacak yatırımlar görüşüldü

Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Yönetim Kurulu Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, TESKİ Genel Müdürlüğünde gerçekleşen toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim İçöz, Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Marmara ve Rıza Tekin katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, TESKİ'nin önümüzdeki dönem yatırımları hakkında da kararlar alındığı kaydedildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement