Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde incelemelerde bulundu.

23.05.2017 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy ilçesinde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Başkan Albayrak'ın Şarköy ilçesinde yapımı devam eden yol ve doğal gaz çalışmalarını yerinde incelediği belirtildi.

Açıklamada Başkan Albayrak'a Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok'un da eşlik ettiği belirtilen şu ifadelere yer verildi:

Başkan Albayrak'a incelemeleri esnasında Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok da eşlik etti. Altınok, ilçe genelinde devam eden yol ve doğal gaz çalışmalarının son durumu hakkında Başkan Albayrak'ı bilgilendirdi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla da yakından ilgilenen Başkan Albayrak, lise öğrencileri ile karşılaştı ve onlarla sohbet etti."

Aydın'dan Erol'a ziyaret

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) şube müdürü Recep Erol'u makamında ziyaret etti.

AFAD'tan yapılan yazılı açıklamada, Erol'un AFAD çalışmaları hakkında Aydına bilgiler verdiği belirtildi.

Açıklamada Erol'un ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Aydın'a teşekkür ettiği kaydedildi.

Ramazan ayına doğru

Kapaklı Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçedeki camilerin temizliği için çalışmalar başlattı.

Özel bir firma tarafından, camilerdeki halılar yıkanıp, abdesthane, şadırvan, cami duvarları ve tuvaletler de dezenfekte edildi.

Belediye İrfan Mandalı, yaptığı yazılı açıklamada, camilerin temizliğini sürekli yaptıklarını hatırlatarak, Ramazan dolayısıyla temizlik çalışmalarına biraz daha ağırlık verdiklerini belirtti.

Vatandaşların daha temiz bir ortamda Ramazan ayını geçirebilmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Mandalı, "Ramazan ayının Müslümanlara barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement