Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı bilinçlendirmek amacı ile bilgilendirici broşür ve afiş asıldı.

01.07.2017 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karşı bilinçlendirmek amacı ile bilgilendirici broşür ve afiş asıldı.

Emniyetten yapılan yazılı açıklamada, Süleymanpaşa ilçesinde farklı yerlerde bulunan billboard, raket ve megalight panoları ile Belediye Otobüslerine halkımızın güvenliği ile ilgili toplamda 77 afiş asıldığı belirtildi.

Yaz aylarında tatil sezonu ile nüfusun artış gösterdiği ve yazlık sitelerin yoğun olarak bulunduğu Marmaraereğlisi ilçesinde 23 sitede 968 hane ile 46 villa, 2 cami ve 2 muhtarlık olmak üzere vatandaşlara oto hırsızlığı, hırsızlık, dolandırıcılık ve kamera kullanımı ile ilgili bin 810 bilgilendirici broşür dağıtıldığı kaydedildi.

Albayrak'tan Mesudiye Belediye Başkanı'na ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül'ü makamında ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazlı açıklamada, bu yıl 27'ncisi düzenlenen Mesudiye Kurultayı'na katılmak için gittiği Ordu'nun Mesudiye İlçesinde Belediye Başkanı İsa Gül'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette iki belediyenin hayata geçirdiği proje ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu kaydedildi.

NKÜ'de yaz kursu başladı

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) tarafından açılan yaz kurslarında farklı branşlarda öğrencilere eğitimler veriliyor.

NKÜ'den yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı tarafından farklı dallarda açılan yaz kursları çok sayıda öğrenciye hizmet verdiği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, yüzme, jimnastik ve tenisi kapsayan kursların NKÜ Spor Kompleksinde verildiği ve eğitimlerin, 25 Ağustos 2017 tarihine kadar süreceği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement