Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Tekirdağ\'dan Kısa Kısa

Süleymanpaşa Belediyesinin hizmete sunduğu "engelsiz taksi", 6 ayda 2 bin 301 kez kullanıldı.

12.07.2017 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesinin hizmete sunduğu "engelsiz taksi", 6 ayda 2 bin 301 kez kullanıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi (SEKOMER), 2017 yılının ilk 6 aylık verilerini açıkladı.

İki yıl önce kurulan SEKOMER tarafından engelli vatandaşlara destek olmak için hizmete sunulan ve engellileri istedikleri yerden alıp istedikleri yere bırakan "engelsiz taksi"nin, bu yılın 6 aylık döneminde 2 bin 301 kez engelli vatandaşlara hizmet verdiği bildirildi.

Yaz kursları devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen ve bin 700 öğrencinin yararlandığı yaz kursları devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, yaşları 7-14 arasında değişen öğrencilerin katıldığı kurslarda futbol, basketbol, voleybol ve tenis gibi takım oyunu içeren ve aynı zamanda fiziksel gelişim ve dayanıklılık kazandıran spor kurslarının yer aldığı belirtildi.

Yaz kurslarının ağustos ayı sonuna kadar devam edeceği kaydedildi.

Başkan Albayrak fen işleri toplantısına katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Fen İşleri Dairesi Başkanlığının yatırım planında olan projelerle ilgili değerlendirme toplantısına katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, il genelinde sürdürülen çalışmalar ile gelecek dönem yatırımlarının değerlendirildiği bildirildi.

Toplantıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Fen İşleri Daire Başkanı Metin Pakdil, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Bülent Doğan ve Emlak İstimlak Daire Başkanı Yüksel Özdal katıldığı kaydedildi.

Tekirdağlı sporcular Antalya'dan madalya ile döndü

Antalya'da yapılan 15 Temmuz Şehitlerini Anma Yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılan Tekirdağlı sporcular 1 altın, 2 gümüş, 1 bronz madalya kazandı.

Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, şampiyonada 47 kilogramda Işıl Zafer 7 maçını kazanarak Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

Şampiyonada ayrıca 53 kiloda Oğuz Tokgöz ile 37 kiloda Azra Çavuş Türkiye ikincisi, 41 kilo İdil Zafer Türkiye üçüncüsü oldu. Şampiyonayı 55 kiloda Sıla Ecem Erol altıncı, 57 kiloda da Ozan Toytoğlu da yedinci oldu.

Şampiyonada ilk sekizde olan sporcuların temmuz ayı sonunda yapılacak milli takım seçmesine katılacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement