Tekirdağ İddiaya Üzerine Girdiği Gölde Kayboldu Hd - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ İddiaya Üzerine Girdiği Gölde Kayboldu Hd

İddiaya üzerine girdiği gölde kaybolduTEKİRDAĞ'ın Kapaklı ilçesinde arkadaşları ile Kazak Gölü'nü yüzerek geçme iddiasına girdiği belirtilen Murat Koca (29), girdiği gölde kayboldu.

13.07.2018 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İddiaya üzerine girdiği gölde kayboldu

TEKİRDAĞ'ın Kapaklı ilçesinde arkadaşları ile Kazak Gölü'nü yüzerek geçme iddiasına girdiği belirtilen Murat Koca (29), girdiği gölde kayboldu. Ekipler, Koca'yı bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı'da dün akşam saatlerinde iddiaya göre alkol alan 4 arkadaş daha sonra Kazak Gölü'nün bulunduğu mesire alanına geçti. Burada

arkadaşlar arasında 'Gölü yüzerek geçersin, geçemezsin' tartışması üzerine iddiaya girildi. İddia üzerine gölü yüzerek geçeceğini söyleyen Murat Koca, suya girip yüzmeye başladıktan bir süre sonra çırpınmaya başladı ve gözden kayboldu. Kıyıdaki arkadaşlarının haber vermesi üzerine bölgeye polis, sağlık ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Su Altı Arama Kurtarma ekibi, AFAD ekipleri gölde Koca'yı arama çalışmalarını sürdürüyor. Çerkezköy ilçesinde bir fabrikada işçi olarak çalışan evli ve bir çocuk babası olan Murat Koca'nın eşinin de hamile olduğu öğrenildi. Koca'nın annesi Gülümser Koca ile eşi ve yakınları üzüntü içinde arama kurtama çalışmalarını izlerken, gözyaşları döküyor.

Tekirdağ İddiaya Üzerine Girdiği Gölde Kayboldu Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ İddiaya Üzerine Girdiği Gölde Kayboldu Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement