Tekirdağ Kamyondan İnerken Su Kuyusuna Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Kamyondan İnerken Su Kuyusuna Düşüp Öldü

Kamyondan inerken su kuyusuna düşüp öldüTEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesinde bir firmada şoför olarak çalışan Mustafa Canlı(34), aracın park ettikten sonra üzeri tahta ile kapalı 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşerek öldü.

23.12.2017 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamyondan inerken su kuyusuna düşüp öldü

TEKİRDAĞ'ın Ergene ilçesinde bir firmada şoför olarak çalışan Mustafa Canlı(34), aracın park ettikten sonra üzeri tahta ile kapalı 3 metre derinliğindeki su kuyusuna düşerek öldü.

Olay, Ergeni'nin Sağlık Mahallesi'nde bugün öğle saatlerinde meydana geldi. Bir geri dönüşüm firmasında çalışan Mustafa Canlı kullandığı 34 JGS 29 plakalı kamyonu yol kenarına park ederek aşağıya indi. Kamyondan atlayarak inen Canlı, üzeri sunta tahta ile kapalı içi su dolu kuyunun kapağının kırılmasıyla içine düştü. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri kuyudan suyu tahliye ettikten sonra yaklaşık 3 metrelik çukurda Mustafa Canlı'nın cansız bedenine ulaştı.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Mustafa Canlı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Canlı'nın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ Kamyondan İnerken Su Kuyusuna Düşüp Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Kamyondan İnerken Su Kuyusuna Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement