Tekirdağ Tem'de Emniyet Şeridindeki Araca Otomobil Çarptı 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Tem'de Emniyet Şeridindeki Araca Otomobil Çarptı 2 Ölü, 5 Yaralı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde TEM otoyolunda emniyet şeridindeki hafif ticari araca arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada karı-koca öldü, iki ayrı aileden 5 kişi de yaralandı.

25.08.2018 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde TEM otoyolunda emniyet şeridindeki hafif ticari araca arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada karı-koca öldü, iki ayrı aileden 5 kişi de yaralandı. Kadir Akan, kazada ölen ve üzerine battaniye ile kapatılan annesi Birgül Akan'ın başında, Anam benim güzel anam diye gözyaşları döktü.

Kaza, TEM otoyolunun Çorlu gişelerine 2 kilometre mesafede bugün öğle saatlerinde meydana geldi. İstanbul'dan Kırklareli'ne giden

Kadir Akan, yönetimindeki 34 FH 5773 plakalı hafif ticari aracının arızalanması üzerine güvenlik şeridine çekip, kurtarıcı çağırdı. Akan, kurtarıcının gelmesini beklerken, aynı yönden gelen Mehmet Atalay Dikmen'in kullandığı 39 BE 641 plakalı otomobil, emniyet şeridindeki arızalı araca hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle hafif ticari araçta bulunan Birgül Akan, araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybederken, iki araçta bulunan Recep Akan, Hilal Akan, Mehmet Metin Dikmen, Nilgün Dikmen, Zeynep Dikmen yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu ve Çerkezköy ilçelerindeki hastanelere götürüldü. Ancak yaralılardan durumu ağır olan Recep Akan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ANNESİNİN BAŞINDA GÖZYAŞLARI DÖKTÜ

Kazada annesi Birgül Akan ve babası Recep Akan'ı kaybeden Kadir Akan, üzeri battaniye ile örtülü annesinin başında, Anam benim güzel anam diye gözyaşları döktü. Akan'ı olay yerinde bulunan jandarma ve polis ekipleri sakinleştirdi. Kazadan yara almadan kurtulan hafif ticari araç sürücüsü Kadir Akan, aracının motorundan dumanlar yükselince emniyet şeridine çektiğini belirterek, Annem ve babam araçtaydı. Sonra polisler gelip ne olduğunu sordu, bende durumu anlattım. Sonra kurtarıcıya haber verdim. Kurtarıcı beklerken bu kaza oldu. Annemi havada gördüm. Babam kötüydü dedi.

Polis ve jandarmanın incelemesinin ardından Birgül Akan'ın cesedi Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Otomobil sürücüsü Ahmet Atalay Dikmen ise jandarma tarafından gözaltına alındı.Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Tekirdağ Tem\'de Emniyet Şeridindeki Araca Otomobil Çarptı 2 Ölü, 5 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Tem'de Emniyet Şeridindeki Araca Otomobil Çarptı 2 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement