Tekirdağ Tem'de Para Nakil Aracını Soyan Şüpheli Lüks Rezidansta Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ Tem'de Para Nakil Aracını Soyan Şüpheli Lüks Rezidansta Yakalandı

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, TEM üzerindeki bir dinlenme istasyonunda para nakil aracını soyarak 1 milyon 350 bin lira çalınmasıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı.

25.04.2019 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde, TEM üzerindeki bir dinlenme istasyonunda para nakil aracını soyarak 1 milyon 350 bin lira çalınmasıyla ilgili 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 37 suç kaydı bulunan ve 7 ayrı suçtan aranan B.C., İstanbul'da 75 bin lira para ile lüks bir rezidansta ele geçirildi. Olay, Ergene ilçesinin Karamahmet Mahallesi'nde TEM üzerindeki bir dinlenme tesisinde 8 Nisan günü meydana geldi. Özel bir şirketin para nakil aracında bulunan şoför ve güvenlik görevlisi aracı park edip tesise para almak için girdiklerinde park halindeki araçtan

1 milyon 350 bin lira çalındı. Tekirdağ İl ve Ergene İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları geniş kapsamlı çalışmada araçtaki görevliler F.O., E.A. ile şirketin güvenlik görevlisi E.C. ve şirketten ayrılan G.T.,gözaltına alındı. Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ÖZEL EKİP 180 SAAT GÖRÜNTÜLERİ İNCELENDİ

Olayın ardından Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen 2 uzman personel, Edirne İl Jandarma Komutanlığı'ndan istihbarat ve asayiş şubelerinden takviye gelen uzman personellerden oluşan özel bir ekip kurularak, olay geniş kapsamlı araştırılmaya başlandı. Uzman ekipler, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli ve İstanbul'da güvenlik kamerası görüntülerini alarak 180 saat süren incelemede bulundu. İncelemelerde olayda kullanılan lüks cipin İstanbul'da bir otomobil galerisinin görevlisinin el ve ayakları bağlanarak çalındığı tespit edildi. Aracın ayrıca, bir çok gasp olayında kullanıldığı belirlendi.

REZİDANSTA 75 BİN LİRA İLE YAKALANDI

Lüks araçtan yola çıkan jandarmanın özel ekibi soygunu 37 suç kaydı bulunan ve 7 ayrı suçtan aranma kaydı bulunan B.C.'nin yaptığını belirledi. Jandarma ekipleri İstanbul'un Avcılar İlçesi'nde lüks bir rezidansta bulunduğunu tespit ettiği B.C.'yi operasyon düzenleyerek yakaladı. B.C.'nin üzerinde soygunda çaldığı paralardan 75 bin lirası bulundu. Jandarma gözaltına aldığı B.C.'ye yardım ve yatıklık yaptığını belirlediği Y.K.'yı da Edirne'nin Uzunköprü ilçesi Yağmurca köyünde yakalayarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından şüpheliler B.C ile Y.K., bugün Çorlu'da adliyeye sevk edildi.

Tekirdağ Tem\'de Para Nakil Aracını Soyan Şüpheli Lüks Rezidansta Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ Tem'de Para Nakil Aracını Soyan Şüpheli Lüks Rezidansta Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement