Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda photoshoplu dolandırıcılık - Son Dakika
3. Sayfa

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda photoshoplu dolandırıcılık

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda photoshoplu dolandırıcılık Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda çalışan bir personel, iddiaya göre photoshop ile sahte belge üretip, odayı zarara uğrattığı ortaya çıktı.

01.10.2021 17:20  Güncelleme: 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda photoshoplu dolandırıcılık

TEKİRDAĞ - Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda çalışan bir personel, iddiaya göre photoshop ile sahte belge üretip, odayı zarara uğrattığı ortaya çıktı. Odalar Birliğinden müfettiş incelemesinden sonra konu adli makamlara yansıdı.

İddiaya göre Tekirdağ Ticaret Odası'nda çalışan bir personel, kendi bilgisayarında photoshop ile belge üretip belge karşılığında gelen paraları ise, kendi cebine indirdiğini öğrenildi. Olayın fark edilmesi üzerine Tekirdağ TSO yöneticeleri, konu TOBB'ye bildirildi. Odalar Birliğinden gelen müfettişlerin incelemesi sonrasında photoshop ile sahte belge ürettiği iddia edilen ve olayın ardından senelik izne ayrıldığı bildirilen S.H. isimli personelin, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından izin dönüşü işine son verildi.

Tekirdağ TSO'daki dolandırıcılık olayıyla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü mali polis ekiplerinin inceleme yaptığı bildirildi.

Konuyla ilgili Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Hakan Şık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından müfettişlerin inceleme yaptıklarını, konunun adli makamlara yansıdığını, bu konuda teferruatlı açıklamayı TSO Yönetim Kurulu başkanının yapacağını söyledi.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası\'nda photoshoplu dolandırıcılık
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası'nda photoshoplu dolandırıcılık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement