Tekirdağ'da sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgesi verildi - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgesi verildi

Tekirdağ\'da sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgesi verildi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, salgın dönemindeki özverili çalışmaları dolayısıyla sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgesi verdi.

27.08.2022 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, salgın dönemindeki özverili çalışmaları dolayısıyla sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgesi verdi.

Yıldırım, Valilik toplantı salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, salgın sürecinde fedakarca çalışan sağlık personellerine teşekkür etti.

Salgın sürecinde herkesin sağlığın kıymetini daha da iyi anladığını ifade eden Yıldırım, "Salgın süreci vatandaşlarımız içinde sağlık çalışanları içinde zor bir süreçti. Sağlık çalışanlarımız bu süreçte çok özverili çalıştı. Bazen ailelerini göremediler. Evlerinden uzak kaldılar. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bugün de düzenlediğimiz bu program ile sizleri onure etmek istedik." dedi.

İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan da sağlık çalışanlarının salgının sahadaki kahramanları olduğunu belirterek, "Sizler sahadaki duruşunuzla bizim kılcal damarlarımız olarak, her ihtiyaç duyduğumuz anda doğru bilgilendirmelerle Bakanlığımıza karşı bizi mahcup etmediniz. Her fırsatta tutan elimiz, yürüyen ayağımız, gören gözlerimiz oldunuz. Gerçekten bütün sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte bir orduyuz, hep birlikte bir takımız." diye konuştu.

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanı Hamza Öksüz ise salgın sürecinde her zaman sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulma gayreti gösteren Vali Yıldırım'a teşekkür ederek, şunları kaydetti:

"Bu pandemi dönemi gerçekten bizim için de çok ilginç bir deneyim oldu. Dünya ülkelerine de örnek teşkil edecek, gerçekten başarılı bir yürüyüş ortaya koyduğumuza inanıyorum. Bu başarının en büyük emektarı sizlersiniz. Biz salgın sürecinde sürekli sahadaki arkadaşlarımızın sorunlarını çözme noktasında çaba gösterdik.

Zaman zaman Valimize de sorunları ilettik ve sağ olsun her zaman yanımızda oldu. Bugün de herkese örnek olacak güzel bir programla özveriyle, fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgelerini takdim edeceğiz."

Programa Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Hacı Bayram Zengin, Şehir Hastanesi Başhekimi Lütfi Çağatay Onar ve sağlık personelleri katıldı.

Konuşmaların ardından Vali Yıldırım, sağlık çalışanlarına belgelerini takdim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da sağlık çalışanlarına teşekkür ve başarı belgesi verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı
    11:51 Kozan'da Dolandırıcılık ve Uyuşturucu Satışı Yapan İki Kişi Yakalandı

    Adana'nın Kozan ilçesinde yapılan huzur güven uygulaması sonucunda, dolandırıcılık ve uyuşturucu satışı suçlarından aranan iki kişi yakalandı. Uygulamalar sırasında bir tabanca ve fişekler ele geçirilirken, modifiye edilmiş 5 otomobile işlem yapıldı. Ayrıca, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında yapılan denetimlerde de uyuşturucu madde ele geçirilerek bir uyuşturucu satıcısı ve bir dolandırıcılık şüphelisi tutuklandı.

  • Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi
    11:49 Atv ile yayaya çarptı, kaçarken yakalanıp darp edildi

    Bursa'da atv motosikleti ile yayaya çarptıktan sonra kaçan sürücü, 1 kilometre ileride vatandaşlar tarafından yakalanıp darp edildi. Sürücü, polis ekiplerine teslim edildi. Olay, merkez Nilüfer ilçesi Özlüce Mahallesi Özlüce Bulvarı üzerinde meydana geldi. Atv sürücüsü çarptığı yayanın arkadaşları tarafından yakalanarak darp edildi. Polis ekipleri olay yerine gelerek sürücüyü gözaltına aldı.

  • 15 Aylık Bebek Umreye Gitti
    11:48 15 Aylık Bebek Umreye Gitti

    Ali ve Tuğçe çiftinin minik oğulları Aslan Gündoğan, ailesiyle birlikte umreye gitti. 20 günlük umre vazifesini yerine getirecek olan Aslan, ilgi odağı oldu. Anne Tuğçe Gündoğan, oğlunu da yanında götürmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

  • 11:46 "Jakuzi" tartışması ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nin borcu dudak uçuklattı

    Son dönemlerde "jakuzi" tartışmaları ile gündeme gelen Sancaktepe Belediyesi'nde güncel borç tablosu belediye binasına asıldı. Tabloya göre; belediyenin yaklaşık 2 milyar TL'lik borcu var


Advertisement