Tekirdağa'da tribün liderinin öldürüldüğü kavga kameralarda - Son Dakika
3.Sayfa

Tekirdağa'da tribün liderinin öldürüldüğü kavga kameralarda

Tekirdağ'da TFF 2'nci Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor'un tribün liderliğini yapan 18 yaşındaki Emir Tezel, trafikte tartıştığı şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Tezel'in ölümüne neden olan kavganın, kamera kayıtları da ortaya çıktı.

10.01.2022 11:08  Güncelleme: 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Saat 23.00 sıralarında Ergene ilçesi, Velimeşe Mahallesi'nde Kaan Kıvarcık, motosikletinin arkasına arkadaşı TFF 2'nci Lig ekiplerinden Ergene Velimeşespor tribün lideri Emir Tezel'i de alıp yola çıktı. İddiaya göre, Kıvarcık ile Tezel hemzemin geçitten geçtikleri sırada otomobil sürücü Taha G. ile tartışmaya başladı.

ÖNCE EMİR'İ SONRA ARKADAŞINI BIÇAKLADI

Araçtan inen Taha G. ile Emir Tezel arasında tartışma büyüdü. Taha G. önce Emir Tezel'i, sonra da Kaan Kıvarcık'ı bıçaklayıp, olay yerinden kaçtı.

KAVGA ANI KAMERALARDA

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Emir Tezer, hayatını kaybetti, Kıvarcık'ın tedavisi ise sürüyor. Kaçan sürücü Taha G. de polis ve jandarmanın ortak çalışması ile yakalanıp, gözaltına alındı. Bu arada olay anı çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean kaydedildi.

Tekirdağa\'da tribün liderinin öldürüldüğü kavga kameralarda
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Tekirdağa'da tribün liderinin öldürüldüğü kavga kameralarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement