Tekirdağlı Esnaftan Örnek Davranış - Son Dakika
Güncel

Tekirdağlı Esnaftan Örnek Davranış

Tekirdağlı Esnaftan Örnek Davranış

Tekirdağ'da kuaförlük yapan Selçuk Ekim, çocuklarını bırakacak yer bulamayan kadınların çocuklarını da iş yerine getirmelerine izin veriyor.

20.10.2018 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da kuaförlük yapan Selçuk Ekim, çocuklarını bırakacak yer bulamayan kadınların çocuklarını da iş yerine getirmelerine izin veriyor.

Kadınların evde durmak yerine çalışma hayatına kazandırılmaları konusunda bir şeyler yapmak isteyen Ekim, çocuğunu bırakacak yeri olmayan ve kendisine iş başvurusu yapan 3 kadını uzun yıllardır istihdam ediyor.

Kadınlar her gün mesailerini yaparken, çocuklar da iş yerinde oyun oynuyor.

Ekim, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kadınların sadece aile hayatında öneminin yanı sıra ekonomik yaşamda da çok önemli bir yerde oldukları söyledi.

Kadınların çocuklarını bırakacak yerleri olmadığı için iş bulmakta zorlandıklarını belirten Ekim, "Kadınlar çalışmadan evde çocuklarına bakacaklar. O zaman da ekonomik olarak zorluk yaşayacaklar. Ben de buraya çocuklarını getirip çalışmalarına imkan sağlıyorum. Anneler burada çalışırken çocuklar da oyun oynuyor. Çocuklar zaten küçüklükten beri hep bizimle, onlara çok alıştık." dedi.

Ekim, kadınların her zaman çalışma hayatı içinde olması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"İlk başlarda bazı müşterilerimiz rahatsız oluyordu ama artık müşterilerimiz de onlara alıştı. Çünkü onlar da kadın çalışanlarımızın halinden anlıyor. Biraz zor bir durum ama diğer arkadaşlarımız da bu durumu iş yerlerinde uygulayabilir. Çünkü gerçekten bazı kadınlar çocuklarını bırakacak yer bulamadığı için iş bulmakta zorlanıyor. O zaman mecburen evde çocuklarına bakıyor."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Tekirdağlı Esnaftan Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement