Tekkeköy AK Parti'de Birlik Mesajı - Son Dakika
Yerel

Tekkeköy AK Parti'de Birlik Mesajı

Tekkeköy AK Parti\'de Birlik Mesajı

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Togar, Tekkeköy ilçesinin AK belediyeciğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

01.11.2013 13:14  Güncelleme: 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Togar, Tekkeköy ilçesinin AK belediyeciğe ihtiyacı olduğunu söyledi.

AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen kahvaltıda konuşma yapan Hüseyin Togar, "Bizim AK belediyeciliğimizde evlenemeyen gençlerin düğününü yapmak, okuyamayan gençlerin eğitimine devam ettirmesini sağlamak bizim sorumluluğumuz olacaktır. Tekkeköy'de kimse belediye yardımına ihtiyacı kalmayacaktır. Hiçbir Tekkeköylü hastane için Samsun'a gitmesine gerek kalmayacak. Bunlar bizim sözümüz ve şerefimizdir. Bu kadrolar bu belediyeye mutlaka kazanacaktır. Bu ülkenin ve bu ilçenin AK belediyeciğe ihtiyacı vardır" dedi.

Tekkeköy ilçesini artık AK belediyecilikle buluşturacaklarını söyleyen AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Aydın Karmil, "Burada her gün bayram yaşıyoruz. Aday adayı arkadaşlarımızın bir kısmı burada. Şu anda 8 arkadaşımızın resmi müracaatını yaptı. Kesinlikle ilçemizde bir bölünme yaşamayacağız. Bunu 4 yıldır gözetliyor ve gözlemliyoruz. Biz bu dönem Tekkeköy'ü AK Parti belediyecilikle buluşturacağız. Bundan şüphem yoktur. Ben tüm partililerimize ve halkımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen kahvaltıda ayrıca AK Parti Tekkeköy Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Candal, Aydın Çift, Cafer Sadık Yılmaz ve Halil İnci de kısa bir konuşma yaparak aralarında bir sorun olmadığını, hep beraber el elle ve kol kola Tekkeköy ilçesi için çalışacaklarını söylediler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekkeköy AK Parti'de Birlik Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement